Terug naar overzicht

Dé aanvulling voor iPad in het onderwijs

Dorien
26 augustus 2019
Door Dorien

Logitech Crayon

Waar Apple Pencil ideaal is voor artiesten, biedt de Logitech Crayon alle functionaliteiten die nodig zijn voor leerlingen en leerkrachten. De goedkopere prijs maakt van de Crayon bovendien een zeer interessant alternatief voor het onderwijs.

Breng taken en projecten tot leven

Logitech Crayon ontgrendelt de kracht van honderden educatieve apps. Leren, samenwerken en creëren op iPad krijgt een totaal nieuwe dimensie: voor het eerst leren schrijven, een meesterwerk droedelen, handgeschreven notities maken, pdf’s markeren, wetenschappelijke experimenten grafisch uitwerken, de iPad gebruiken als whiteboard voor groepswerk… Taken maken was nog nooit zo leuk!   

Als pen op papier

De Crayon voelt natuurlijk aan voor kleine en grote handen en maakt gebruik van palmafwijzingstechnologie: dat wil zeggen dat je je hand gewoon op het scherm kan laten rusten zonder dat de iPad hierop reageert. Wil je dikkere of dunnere lijnen tekenen? Crayon maakt geen gebruik van drukgevoeligheid, maar de slimme punt past de lijndikte dynamisch aan, afhankelijk van de hoek. En net als een gewoon potlood is de Crayon altijd klaar voor gebruik: apparaatkoppeling is volledig overbodig. De ingeschakelde Logitech Crayon werkt onmiddellijk op elke compatibele iPad*. 

Logitech Crayon creativiteit

Ontworpen voor het schoolleven

Logitech Crayon kan gerust tegen een stootje in een tas of bij gebruik in de lesruimte. Met valbescherming van 1.22 meter, duurzame, vervangbare onderdelen en een unieke, platte vorm die zorgt dat Logitech Crayon niet van bureaus of tafels rolt, is dit het perfecte leergereedschap.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht: kinderen vinden het heerlijk om aan alles te prutsen en daarom zijn alle belangrijke onderdelen van de Logitech Crayon bestand tegen nieuwsgierige vingertjes. De vervangbare tip kan enkel losgemaakt worden met een speciaal gereedschap. De rubberen dop achteraan is vastgemaakt aan de Crayon, zodat deze niet verloren kan geraken.

Logitech Crayon in de klas

Heel de dag paraat

Dankzij de batterijduur van 7,5 uur kunnen leerlingen een hele dag werken zonder te moeten opladen. Het slimme energiebeheersysteem schakelt Crayon automatisch uit na 30 minuten inactiviteit. Vergeten op te laden? Geen paniek: een oplaadboost van 90 seconden levert al 30 minuten schrijftijd op.  

Speciaal voor iPad

De Logitech Crayon is de ideale aanvulling op iPad in de klas. Benieuwd naar ons aanbod voor scholen?

Ontdek de Digitale BoekentasOntdek de Mobiele Klas

*Logitech Crayon is compatibel met iPad 2018 en later

Dorien
26 augustus 2019
Door Dorien