Terug naar overzicht

Waarom overstappen naar een Apple kantoor?

Yasmine
31 oktober 2019
Door Yasmine

In het moderne bedrijfsleven is de meerderheid op de arbeidsmarkt het best vertrouwd met Apple toestellen. Daarom hebben wij goed nieuws voor jou: via ons Apple Financial Services plan kan je iPhone, iPad en Mac aan voordelige tarieven huren. 

 

 

Affordability: iPhone, iPad of Mac huren voor jouw kantoor

Apple toestellen op de werkvloer worden nu ook betaalbaar. Dankzij operationele leasing en terugkoop verschuiven aankopen van een investerings­model naar operationele kosten. Zo kan je flexibeler omspringen met welke producten het best bij jouw organisatie passen. Bekijk hier ons Apple Financial Services plan in detail.

Je weet nooit wanneer jij of je medewerkers hulp nodig hebben met Apple toestellen. Daarom bieden we de profes­sionele services aan van onze Switch Coach@Work. Je kan een afspraak maken met onze Apple expert op een moment wanneer dat best voor jou past. Zo verhogen we de productiviteit en efficiëntie van jou en je medewerkers in slechts twee uur tijd. 

Upgrade Life at Work

Onze professionele services gaan hand in hand met onze Upgrade Life filosofie, we streven er te allen tijde naar dat onze klanten het optimale uit hun Apple toestel halen.

Voor een optimale ervaring heb je meer dan alleen indruk­wekkende toestellen nodig. Via het Apple ecosysteem gaat samenwerken sneller dan ooit. Het delen van bestanden met de collega’s is veilig, vertrouwd en eenvoudig gemaakt. 

 

 

Onze Switch Coaches geven ook advies over softwarepakketten die het best bij jouw organisatie passen. Zo bieden we Office 365 en Adobe pakketten aan of tools als MDM (Mobile Device Management) en Apple Business Manager om moeiteloos iPhone, iPad en Mac te implementeren en beheren.

Flexibility: Apple ecosysteem op de werkvloer

Laat je medewerkers zelf kiezen met welke toestellen ze resultaten behalen.  Dit is mogelijk omdat je niet meer vasthangt aan de aankoop van een Apple toestel. Werknemers kunnen zelf kiezen uit het aanbod aan ondersteunende producten. Verder kunnen medewerkers hun toestel aan hun eigen smaak aanpassen en de combinatie van apps kiezen die voor hen het beste werkt.

Switch dus nu naar een all-in Apple kantoor! Weet je niet waar te beginnen om de overstap naar een Apple kantoor te realiseren? Wij helpen je er graag doorheen, contacteer ons!

Yasmine
31 oktober 2019
Door Yasmine