Terug naar overzicht

Switch Coach: IT aan huis

91
12 juni 2019
Door 91

Gella Vandecaveye

Indrukwekkend hoe judoka Gella Vandecaveye ons land in de jaren 90 op de kaart - en op de tatami - heeft gezet. Ze was meermaals Olympisch, Belgisch, Europees en wereldkampioene en heeft heel wat sporttitels en kilo’s eremetaal bij elkaar gewonnen. 

Na haar sportieve carrière heroriënteerde ze zich tot zelfstandig onderneemster. PR & Sport Consulting richt zich tot bedrijven om medewerkers te motiveren, leiders te inspireren en ondernemers te adviseren. Alles op basis van haar ervaringen uit de topsport. Want “topmanagement is zoals topsport’, weet Gella. ‘Hoe je omgaat met succes en verlies, met motivatie en toewerken naar doelen. Dat is voor managers hetzelfde als voor topsporters.”

Om efficiënter te werken, schakelt Gella over op nieuwe hardware. Ze switcht ook van PC naar Apple. We stuurden onze Switch Coach Chris Janssens langs om de Apple-toestellen te installeren en haar te begeleiden bij de overstap. Hij nam haar bureau stevig onder handen, met resultaat. Nu pronkt er een nieuwe MacBook Pro met extra Apple-scherm, een iPad, een iPhone XR en een Apple Watch. 

Switch Coach

Digitale verandering

“Helemaal nieuw is Apple niet voor mij”, vertelt Gella. “Ik loop al een tijdje rond met mijn iPhone 7. Maar het besturingssysteem op de MacBook Pro wordt wel wat wennen.” Geen kruisje meer rechts bovenaan het venster, maar een rood bolletje links. Ook de nieuwe interface, de aangepaste fotobibliotheek, het verkennen van documenten en apps. Er valt veel te ontdekken.

“Ik hou van verandering, maar voor digitale verandering heb ik vaak wat tijd nodig. Ik ben niet de grootste gadget freak en ken niet alle technische kneepjes van het vak. Ik probeer vooral heel gezond om te gaan met het digitale en met social media. Dit hoort ook bij mijn job. Aangepaste apparatuur is daarbij nodig.”

De Switch Coach regelt de volledige overstap. Hij installeert de nieuwe hardware en zet alle data van haar vorige laptop over. Hij synchroniseert de toestellen, zodat Gella haar mails kan beantwoorden via haar iPhone, iPad of MacBook Pro. Heel belangrijk voor haar: “ik wil mijn klanten altijd graag heel snel beantwoorden, waar ik ook ben. Fijn dat dit kan via eender welk toestel.”

Switch Coach

Een coach voor de ondernemer

Zoals Gella zijn er veel andere ondernemers. Die hun energie vooral willen steken in hun zaak en niet in het oplossen van complexe IT-vraagstukken. Dat laatste laat je best over aan een expert, zoals een Switch Coach. Hij installeert en configureert niet alleen de juiste apparatuur, bij jouw thuis of in je organisatie. Hij geeft je ook advies en legt je uit hoe je er het meeste uit kunt halen.

We wensen Gella alvast veel succes met haar nieuwe bureau en nieuwe manier van werken!

Onze Switch Coach aan huis helpt je nog méér uit je Apple toestellen te halen.

Gella Vandecaveye iphone

 

Wil je nieuws ontvangen via mail?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

91
12 juni 2019
Door 91