Terug naar overzicht

Switch heeft zin in de Zuiddag!

Inez
29 september 2016
Door Inez

Voor de mensen die het niet kennen klinkt het misschien als een feestdag op een zwoele zomermiddag. Dat is de Zuiddag niet … de Zuiddag is beter.

Switch heeft zin in de Zuiddag!

Wat is een Zuiddag?

Zuiddag is een organisatie die jongeren wil aanzetten om actief deel te nemen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Op 20 oktober geven ze scholieren in Brussel en Vlaanderen de kans om een dagje als beroepskracht aan de slag te gaan. Jongeren kunnen op deze manier eens proeven van de arbeidswereld èn steunen met hun loon een goed doel. Dit jaar gaat hun loon naar een project in Rio de Janeiro dat de maatschappelijk kwetsbare jongeren van de Jardim Gramachofavela eerlijke kansen wil bieden.

Waarom Switch?

Zoals jullie misschien al weten van een vorig blogbericht, vindt Switch maatschappelijk verantwoord ondernemen enorm belangrijk. Met andere woorden: buiten economische overwegingen nemen we bij Switch ook milieu- en sociale overwegingen op in onze bedrijfsvoering. Met nóg andere woorden: Switch wilt als bedrijf een positieve impact uitoefenen op het milieu en de maatschappij.

We willen jongeren stimuleren, motiveren en de kans geven hun competenties verder te ontwikkelen. Als we zodoende ook kunnen laten zien dat de arbeidswereld zo eng nog niet is, dan is het voor ons een geslaagde dag geweest.

Een dagje werken bij Switch?

Als je stiekem, of héél openlijk, benieuwd bent naar de toffe mensen in de Switch-winkels, schrijf je dan snel in op de site van de Zuiddag als verkoopsadviseur bij Switch.

Graag meer Apple-tips in je inbox?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Inez
29 september 2016
Door Inez