Terug naar overzicht

Laat naar je Apple-toestel kijken! Ontdek hoe Switch Think Pink steunt.

Vicky
2 november 2018
Door Vicky

Think Pink en Switch

Korting op je Mac, financiële steun voor Think Pink!

Heel de maand november geven we 4% korting op elke Mac*. Dat we de verkoop met die actie een duwtje in de rug willen geven, heeft een bijzondere reden. Van elke verkochte Mac geven we 1% aan Think Pink om de organisatie te steunen bij haar preventiecampagnes, haar bewustmakingsacties en het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek. De campagne sluit naadloos aan bij onze ‘Upgrade Life’-filosofie, waaraan we op allerlei manieren een duurzame invulling geven. Bovendien registreerden we ze voor De Warmste Week van Studio Brussel, en lopen we met Switch centen bij elkaar voor Think Pink door deel te nemen aan de Warmathon.

Een gratis check van je Apple-toestel

Think Pink benadrukt niet alleen het belang van de behandeling en nazorg van borstkanker: preventie en een vroegtijdige opsporing zijn minstens even cruciaal in de strijd tegen de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Inspelend op dat idee doen we bij Switch in november nóg een inspanning voor onze klanten. We roepen namelijk op om preventief naar je Apple-toestel te laten kijken tijdens onze gratis health checks. Tijdens zo’n nazicht kijkt een Apple-expert de algemene functionaliteit en werking van je toestel na. Schort er iets aan je batterij, wifi of bluetooth, dan weet je dat niet alleen meteen; je krijgt ook tips om het probleem aan te pakken.

Health checks in zes Switch-shops

Interesse om je Mac, iPhone of iPad eens (figuurlijk) onder de scanner te laten leggen? Daarvoor kun je elke vrijdag van de maand november terecht in onze zes shops waaraan een servicepunt verbonden is: Antwerpen Noorderlaan, Louise, Erpent, Hasselt, Leuven Engels Plein en Latem. Je hoeft geen afspraak te maken: spring gewoon eens binnen en laat je toestel onder handen nemen!

Ontvang je graag meer info over acties?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

* Actievoorwaarden: Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. Actie geldig van 05/11/2018 tot en met 30/11/2018. Tijdens de actie ontvangen de klanten 4% korting op Mac en doneert Switch 1%  van de verkoopprijs aan Think-Pink vzw. Actie geldig op standaard Mac-modellen op voorraad, niet geldig op Built To Order modellen. De actie is niet geldig op de MacBook Air van de vorige generatie (artikels MQD32FN/A en MQD42FN/A). Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Actie geldig in onze winkels én op de online webshop.

Vicky
2 november 2018
Door Vicky