Terug naar overzicht

Belkin

 

 

 

 

Belkin


Belkin maakt de beste accessoires om de beleving van je iPad of iPhone nog beter te maken! Van ultra sterke kabels tot powerbanks die dagen meegaan, écht alles is terug te vinden in het assortiment!
Ontdek het assortiment

Belkin logo

Belkin beschermt, Switch brengt aan


Zelf een screenprotector plakken? De kans bestaat dat er luchtbelletjes onder de folie blijven zitten of dat de screenprotector niet helemaal recht geplakt is. Dan zit je daar met een scheve, hobbelige screenprotector. Kom naar een Switch winkel en wij brengen de uiterst sterke Invisiglass screenprotector aan zoals het hoort.

Belkin Screenforce™

Belkin

Tot en met 12 juli 2020 krijg je 20% korting op een Belkin screenprotector
bij aankoop van een iPhone, iPad of Apple Watch.

Alle screenprotectors

Draadloos laden in een draadloze wereld


Snel opladen was nog nooit zo makkelijk.
Met de Belkin Qi adapter kan je jouw iPhone opladen via inductie, zonder kabels of stopcontacten.

Ontdek de draadloze opladers

Belkin : People Inspired Products

Belkin maakt op mensen geïnspireerde producten die de kracht van technologie gebruiken om het leven te verrijken. Van draadloze thuisnetwerken, entertainment, mobiele accessoires en energiebeheer tot een brede mix van USB-accessoires en kabels, vormen de producten van Belkin de schakel tussen mensen en de dingen waar ze van houden. Belkin is een particuliere onderneming die is opgericht in 1983. Met de overname van Linksys in 2013 is een krachtig platform ontstaan om de volgende generatie netwerktechnologie te leveren.