Apple in jouw bedrijf?

Met de serie iPhone- en iPad-modellen en een uitgebreid aanbod aan notebooks en desktops met macOS heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen. Of je nu op zoek bent naar een dunne, lichte notebook of een krachtige desktopcomputer, in de Mac-serie vind je voor elk wat wils.
Ontdek de troeven van Apple
   

Wat kunnen we voor jou doen?

Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat je IT-projecten in elke fase kunnen rekenen op de juiste aandacht, specifieke expertise en absolute transparantie op het vlak van kost en controle. Switch Business is het centrale aanspreekpunt voor al jouw IT-noden.
IT van A tot Z
 

Een versnelling hoger, met Switch Business

Via ons deskundig advies en onze IT-dienstverlening willen wij het beste in jouw bedrijf naar boven halen. Zo vertaalt de kennis en creativiteit van je team zich naar concrete resultaten. Dit doen we door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden.

Via ons deskundig advies en onze IT-dienstverlening willen wij het beste in jouw bedrijf naar boven halen. Zo vertaalt de kennis en creativiteit van je team zich naar concrete resultaten. Dit doen we door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden.

Productiever werken

Digitale transformatie is niet zomaar een trend die voorbij komt waaien. Het is de brug tussen IT en je diensten, zodat je productiviteit kan boosten…en je bedrijf zal groeien. Bedrijven die inzetten op digitale transformatie komen efficiënter tegemoet aan hun klanten, leveranciers en medewerkers. Switch zoekt voortdurend naar oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten productiever, efficiënter en veiliger werken. Zo wordt je leven eenvoudiger en kan je je meer concentreren op wat echt telt voor je zaak.

Maak kennis met onze Switch-coaches!

Volgepropt met kennis over al dat moois dat Apple te bieden heeft, staan ze te popelen om jou met raad en daad bij te staan bij het gebruik van jouw Apple-toestellen. Tips & tricks, verschillende betaalmogelijkheden, handige apps, … Name it and they know it. Of misschien ben je wel zelfstandige? Boek dan meteen een...
Switch Coach voor bedrijven

Apple Management

Apparaatbeheer hoeft geen tijdrovende job te zijn. Met Apple Business Manager en Jamf maak je het instellen en beheren van je Apple toestellen eenvoudig.

Bezorg je gebruikers de perfecte Mac, iPad of iPhone. Dankzij zero-touch configuratie kan je nieuwe toestellen met het grootste gemak uitrollen.
Lees meer

Switch voor startups

Switch gelooft in vooruitgang. Upgrade Life. Innovatie speelt daarin een cruciale rol. Startups zijn per definitie innovatie, en daarom geven we elke geïncubeerde startup een duw in de rug.
Ontdek het aanbod

Voor onderwijs

Wat betreft het inzetten van Apple technologie in de educatieve markt hebben wij een lange staat van dienst. De groeiende populariteit van de iPad en de Mac en de evolutie naar een digitale leeromgeving doen vragen rijzen rond beheer, gebruiksgemak, beveiliging en duurzaamheid van de IT-infrastructuur.
Meer info

Referenties

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze houden van hun Apple-producten en vertellen er dan ook graag over. In onderstaande cases lees je hoe wij voor hen een totaaloplossing uitwerkten op basis van specifieke noden.