Apple in jouw bedrijf?

Met de serie iPhone- en iPad-modellen en een uitgebreid aanbod aan notebooks en desktops met macOS heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen. Of je nu op zoek bent naar een dunne, lichte notebook of een krachtige desktopcomputer, in de Mac-serie vind je voor elk wat wils.
Ontdek de troeven van Apple
   

Wat kunnen we voor jou doen?

Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat je IT-projecten in elke fase kunnen rekenen op de juiste aandacht, specifieke expertise en absolute transparantie op het vlak van kost en controle. Switch Business is het centrale aanspreekpunt voor al jouw IT-noden.
IT van A tot Z
 

Een versnelling hoger, met Switch Business

Via ons deskundig advies en onze IT-dienstverlening willen wij het beste in jouw bedrijf naar boven halen. Zo vertaalt de kennis en creativiteit van je team zich naar concrete resultaten. Dit doen we door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden.

Via ons deskundig advies en onze IT-dienstverlening willen wij het beste in jouw bedrijf naar boven halen. Zo vertaalt de kennis en creativiteit van je team zich naar concrete resultaten. Dit doen we door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden.

Productiever werken

Digitale transformatie is niet zomaar een trend die voorbij komt waaien. Het is de brug tussen IT en je diensten, zodat je productiviteit kan boosten…en je bedrijf kan groeien. Bedrijven die inzetten op digitale transformatie kunnen efficiënter tegemoetkomen aan hun klanten, leveranciers en medewerkers. Switch zoekt voortdurend naar oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat onze klanten productiever, efficiënter en veiliger kunnen werken. Zo wordt je leven eenvoudiger en kan je je meer concentreren op wat echt telt voor je zaak.

Voor bedrijven

Bij al onze zakelijke klanten gaan wij de uitdaging aan om op een kost-effectieve wijze Apple technologie te implementeren. Gebruikservaring staat hierbij centraal, zodat onze oplossingen bijdragen tot een optimale workflow en productiviteit. Ons team van adviseurs en technische specialisten analyseert de noden en adviseert naar schaal, noodzaak en opportuniteit. Jouw werk aangenamer maken is ons ultieme doel.
Ontdek onze diensten

Voor overheid en openbare instellingen

Toegankelijkheid, flexibiliteit en transparantie zijn de voornaamste troeven die we onze klanten in de openbare sector kunnen voorleggen. Switch Business verzorgt voor de overheid en openbare instellingen de organisatorische en logistieke zijde van het IT-beheer met een uitgebreide dienstverlening, vlotte levering en een correcte administratieve afhandeling.
Ontdek onze diensten

Voor onderwijs

Wat betreft het inzetten van Apple technologie in de educatieve markt hebben wij een lange staat van dienst. De groeiende populariteit van de iPad en de Mac en de evolutie naar een digitale leeromgeving doen vragen rijzen rond beheer, gebruiksgemak, beveiliging en duurzaamheid van de IT-infrastructuur.
Meer info

Referenties

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze houden van hun Apple-producten en vertellen er dan ook graag over. In onderstaande cases lees je hoe wij voor hen een totaaloplossing uitwerkten op basis van specifieke noden.