Terug naar overzicht
Wat kunnen we voor je doen?

Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat je IT-projecten in elke fase kunnen rekenen op de juiste aandacht, specifieke expertise en absolute transparantie op het vlak van kost en controle. Switch Business is het centrale aanspreekpunt voor al jouw IT-noden.

Advies & consultancyAdvies & consultancy
Switch Business heeft IT meegekregen in haar DNA. Onze teamleden hebben allen jarenlange ervaring in Apple gebaseerde oplossingen en vertalen die dagelijks naar specifieke situaties en noden van onze klanten.
InstallatieInstallatie
Zodra onze adviseurs samen met jou hebben bepaald welke producten en diensten jouw ideale infrastructuur vormen, zorgt ons team van technische installateurs ervoor dat je investering op korte termijn, met de minst mogelijke hinder voor jullie werking, wordt geïnstalleerd.
BeheerBeheer
Wij zorgen voor het centraal beheer van al je iPads, iPhones en Macs zodat je bespaart op configuratie en interventiekosten. We gebruiken de krachtigste oplossingen op de markt om je toestellen up-to-date en veilig te houden. Nieuwe toestellen krijgen bovendien automatisch de configuratie die bij jouw bedrijf past.
OnderhoudOnderhoud
Ook na de implementatie van je IT infrastructuur staan wij voor jullie klaar. Wanneer je je geen zorgen wil maken over de continuïteit van je bedrijf kan je er voor kiezen om periodiek onderhoud, controle en monitoring te laten uitvoeren door onze support engineers.
VerhuisVerhuis
Door het dynamische karakter van onze klanten bracht Switch Business al vele interne en externe verhuizingen tot een goed einde. Dat kan gaan over het verplaatsen van een aantal gebruikers binnen een vaste locatie tot het opstarten en de eventuele verhuis naar een volledig nieuwe locatie. Alle technische rompslomp nemen wij voor onze rekening.
ZekerheidZekerheid
Als Switch Business klant kan je intekenen op de Switch comfort module. Onze engineers controleren dan regelmatig de goede werking van je werkposten, servers en randapparatuur. Bovendien controleren zij ook of de backup goed werkt en of alle toestellen en software uptodate zijn. Zo ben je zeker van de goede werking van je IT omgeving.

Ontdek onze aanpak