Terug naar overzicht
Welke oplossingen kunnen we jou aanbieden?

Wij werken voortdurend aan vernieuwende oplossingen die een antwoord bieden op de noden van jouw bedrijf. Naast deze standaardpakketten is ook maatwerk mogelijk. Jouw ambities zijn onze drijfveer.

Switch Airways
Veel bedrijven beheren en bouwen nog steeds zelf hun IT-infrastructuur. En dat vraagt tijd en geld. Denk maar aan de aankoop van dure servers, onderhouds- en licentiekosten, energieverbruik... Switch Airways bied je een online plek waar je medewerkers mobiel, flexibel en beveiligd kunnen werken. In plaats van zelf een volledige infrastructuur uit te bouwen en te onderhouden gebruik je gewoon de onze.
Meer info
Mobiele kassa voor retail
Alles moet vooruit gaan. Bespaar kostbare tijd door je kassasysteem te automatiseren, zowel voor je winkel als voor je webshop. Switch biedt je een mobiele kassa aan met kassasoftware die de zaken vergemakkelijkt. Ook je klanten zullen je dankbaar zijn.Grijp de kans om je productiviteit en je omzet te verhogen met de mobiele kassa. Of je nu net begint, al even bezig bent: Switch wijst je de weg.
Meer info
Apple Device Enrollment Program
Het Device Enrollment Program (DEP) maakt deel uit van de Apple Deployment Programs (ADP), waarmee bedrijven en onderwijs instellingen eenvoudig iOS- en OS X-toestellen kunnen implementeren en configureren. DEP biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de organisatie zijn, te implementeren als deze rechtstreeks zijn afgenomen bij Switch.
Meer info
Xpenditure: beheer je onkosten
Bedenk eens hoeveel tijd je besteedt aan administratieve processen. Wat als er een makkelijkere manier bestaat? Een proces waar verschillende oplossingen worden geïntegreerd om jou meer efficiëntie te bieden? Switch en Xpenditure sloegen de handen in elkaar, zodat de productiviteit van je werknemers verhoogd zal worden.
Meer info
Switch & BeagleBoxx
BeagleBoxx is een innovatief serviceconcept voor ziekenhuizen en zorginstellingen. BeagleBoxx is gericht op het verhogen van het welzijn bij de patiënt en het verbeteren van de efficiëntie voor zowel patiënt als ziekenhuis/zorginstelling gedurende de hele patiëntenreis.
Meer info