Terug naar overzicht
DEP

DEP

Apple Device Enrollment Program

Het Device Enrollment Program (DEP) maakt deel uit van de Apple Deployment Programs (ADP), waarmee bedrijven en onderwijs instellingen eenvoudig iOS- en macOS-toestellen kunnen implementeren en configureren. DEP biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de organisatie zijn, te implementeren als deze rechtstreeks zijn afgenomen bij Switch.
Meer info

Automatische MDM-aanmelding

Je iOS-toestellen kunnen vooraf zodanig worden geconfigureerd dat zij zich automatisch aanmelden bij uw MDM server. Hiermee garandeer je dat apparaten worden geconfigureerd volgens de vereisten van jouw organisatie, en dat alle gebruikers de juiste instellingen op hun apparaten krijgen. Daarnaast kan je met MDM de apparaten van gebruikers vergrendelen.
Apparaatbeheer met Jamf

Configuratie op afstand voor IT-afdeling

Grootschalige implementaties van iPad, iPhone en Mac kunnen dankzij DEP probleemloos worden uitgevoerd. Zodra gebruikers hun toestel activeren, kan je instellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen direct draadloos configureren. Je hebt geen fysieke toegang tot het apparaat nodig om de installatie te voltooien.

Draadloze supervisie

Supervisie biedt een hoger niveau van apparaat beheer voor iOS-apparaten die eigendom van de organisatie zijn. Via supervisie zijn extra beperkingen mogelijk (zoals het uitschakelen van iMessage, AirDrop of Game Center), en het biedt extra configuraties en voorzieningen, zoals de één-app-modus en het filteren van web materiaal. Met DEP kan je de supervisie modus draadloos inschakelen tijdens de installatieprocedure.

Gestroomlijnde configuratie-assistent

Met DEP is het voor gebruikers nog eenvoudiger om hun eigen iOS-apparaten en Macs te configureren. Als je een MDM-oplossing gebruikt om je apparaten in te stellen, helpt de ingebouwde configuratie assistent de gebruikers het activeringsproces uit te voeren. Je kan de configuratieassistent nog efficiënter laten werken door aan te geven dat bepaalde schermen worden overgeslagen.

Wil je graag meer informatie over DEP? 

Onze Business Sales Developers geven met plezier meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden