Terug naar overzicht
Business Support

Tarieven

Business Support tarieven

Werkzaamheden worden in regie afgerekend, of je kan gebruik maken van onze SupportCard. Klanten met een SupportCard genieten van een voordeliger uurtarief én betalen bij remote support per begonnen 15 minuten. Betaal je liever in regie, dan rekenen we remote support aan per begonnen half uur.

Business SupportCard

De SupportCard is een virtuele herlaadkaart waarmee je vooraf een aantal werkuren aankoopt aan een voordeliger uurtarief. Je kan de kaart gebruiken voor remote support en interventies ter plaatse. De SupportCard is een jaar geldig.

Hoe werkt de SupportCard?

Alle prestaties worden elektronisch bijgehouden op bedrijfsnaam of klantnummer. Na telefonische en/of remote support ontvang je steeds een e-mail met een overzicht van de verbruikte en resterende eenheden.

Hoe herladen?

Voor uitgebreidere interventies of installaties bieden onze Developers graag een totaalprijs aan voor je project. Zo zijn van bij het begin alle kosten voor het project gedragen en weet je waar je aan toe bent.

SupportCard Tarieven

• Telefonische ondersteuning en remote support:
1 eenheid per begonnen 15 minuten
• Voor interventies op locatie: 2 eenheden per begonnen half uur (met een minimum van 4 eenheden + verplaatsing).
• Verplaatsingen: 2 eenheden, onafhankelijk van regio

Regie

Ook wanneer je geen gebruik wenst te maken van onze SupportCard, willen wij je graag verderhelpen.

Werkzaamheden die in regie uitgevoerd worden, worden aangerekend tegen het normale tarief van € 100/uur (excl. BTW en verplaatsingskost), met een minimum van 1 uur en vervolgens per begonnen half uur.

Telefonische of support op afstand wordt aangerekend in regie per begonnen half uur. Verplaatsingen: € 50 onafhankelijk van regio

Project

Voor uitgebreidere interventies of installaties bieden onze Developers graag een totaalprijs aan voor je project. Zo zijn van bij het begin alle kosten voor het project gedragen en weet je waar je aan toe bent.
Contacteer ons

Wil je graag meer informatie onze tarieven?

Onze Business Sales Developers staan voor je klaar.

* Verplichte velden