Terug naar overzicht

Kopen bij Switch

Shipping & Delivery

Je kan alle producten die je hier online bestelt, laten leveren aan huis, maar je kan deze natuulijk ook gratis komen afhalen in een Switch winkel naar keuze. Kies bij “leveringsmethode” je dichtsbijzijnde Switch winkel, en wij verwittigen je van zodra je je bestelling kan komen afhalen. Levering aan huis is enkel mogelijk naar Belgische adressen. Let er ook op dat je bij levering aan huis het bedrag van je bestelling op voorhand dient te betalen met kredietkaart of Bancontact. De bestellingen worden verstuurd wanneer alle items in uw winkelwagentje beschikbaar zijn.

Privacy & Security

Switch garandeert alle klanten veilige betaalmogelijkheden. Producten aankopen bij Switch en je aankoopgeschiedenis bekijken kan met een Switch ID. ‘Switch ID’ is de naam die Switch gebruikt voor je digitale klantenkaart. Je kan eveneens de status van een bestelling of herstelling nakijken. Jouw privacy is erg belangrijk voor Switch. We stellen alles in het werk om je privacy te waarborgen wanneer je persoonlijke gegevens achterlaat in één van onze winkels of via www.switch.be. Hier kan je lezen hoe we persoonlijke gegevens van onze klanten verzamelen, waarvoor we ze gebruiken en hoe ze worden bewaard.

Returns & Replacements

Voor het terugbrengen of omruilen van artikelen gelden twee termijnen afhankelijk van de plaats van aankoop:

  • in een fysieke winkel kan je het binnen acht kalenderdagen terugbrengen
  • in de webwinkel kan je het binnen veertien kalenderdagen terugbrengen

Terugname of omruiling is enkel mogelijk op voorwaarde dat het artikel geen tekenen van gebruik vertoont en in de volledige onbeschadigde en ongeopende verpakking wordt aangeboden.

Ordering

Als je het gewenste product hebt gevonden, klik je op de groene Bestel nu knop. Als je alle producten die je wenst te bestellen gevonden en toegevoegd heb, klik je rechts op de groene Afrekenen knop om naar de kassa te gaan. Op bepaalde artikels die nog geleverd moeten worden kan je een pre-order plaatsen. Na de verwachte levertermijn worden het aantal beschikbare artikelen verdeeld onder klanten in chronologische volgorde. Let op: het vermelde levertermijn kan afwijken. 

Switch garantie

Bij Switch krijg je bij aankoop van een Apple toestel twee jaar garantie (zakelijke klanten één jaar). Deze garantievoorwaarden zijn van toepassing in alle Switch winkels. Klanten kunnen ook een bijkomende dekking nemen zoals AppleCare en Celside Insurance om nog langer geniet te hebben van hun toestel. Vraag hiernaar bij uw adviseur. 

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden vind je de rechten en plichten terug als je een aankoop doet bij ons. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst waarbij Switch zich ertoe verbindt een aangekocht artikel te bezorgen of een dienst te leveren aan een klant of koper. 

BTW teruggave

Terugvordering van de btw bij uitvoer van goederen uit België naar een niet-EU-land is bij Switch NIET mogelijk. Het BTW-bedrag dient betaald te worden in de winkel en kan via ons onmogelijk teruggevorderd worden. Hierop bestaan geen uitzonderingen.