Terug naar overzicht

BTW teruggave

Alle prijzen zijn uitgedrukt in EURO en zijn inclusief BTW en andere taksen. Switch deelt de manier waarop de prijs wordt berekend mee indien door de aard van het goed of dienst de prijs niet redelijkerwijs vooraf kan worden berekend.

Volgende kosten zijn niet inbegrepen in de individuele productprijs:

  • De kosten van levering en installatie, alsmede alle bijkomende gerelateerde kosten (cf. verzekering van verzending).
  • De kosten verbonden aan het gebruik van bepaalde betaalmiddelen, voor zover deze uitdrukkelijk werden meegedeeld aan de Koper.

De Koper kan een prijsmededeling exclusief BTW en andere taksen op uitdrukkelijke aanvraag verkrijgen indien de aankoop binnen het kader van een bedrijfs- of beroepsactiviteit gebeurt. De Koper moet hiervoor zijn ondernemingsnummer mededelen.

Switch heeft het recht om de prijzen op elk moment te wijzigen, maar we verplichten ons ertoe de tarieven te hanteren die op de site aangegeven stonden op het moment van uw bestelling. Indien de prijswijziging het gevolg is van  veranderingen in de Btw-tarieven zal deze wel aan de Koper worden aangerekend.

Terugvordering van de btw bij uitvoer van goederen uit België naar een niet-EU-land is bij Switch mogelijk via Refundit, onze digitale tax-refund partner. Het BTW-bedrag dient betaald te worden in de winkel, waarna je via de Refundit app op je smartphone het btw-bedrag kan terugclaimen. Raadpleeg de Refundit website of stel je vragen aan onze adviseurs in één van onze 21 winkels.

Meer informatie over de prijzen die Switch hanteert vind je terug in de algemene voorwaarden.