Terug naar overzicht

Switch certificaties

Apple Premium Reseller

Apple Premium Resellers zijn de meest gespecialiseerde Apple winkels van België. Ze zijn volledig verweven met de Mac. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de Mac, iPad of iPhone die het beste bij jou past en je van onafhankelijk advies voorzien over elk aspect van je aankoop. Daarnaast verzorgen ze door Apple gecertificeerde cursussen waarin allerlei onderdelen van de Mac aan bod komen. Geen beter adres dan je plaatselijke Premium Reseller om een Mac, iPad of iPod uit te proberen, demonstraties bij te wonen van de nieuwste Apple producten of deel te nemen aan seminars en evenementen over de laatste technologische ontwikkelingen. Wil je als zakelijke of professionele gebruiker meer uit je Mac halen? Ga dan naar je plaatselijke Apple Premium Reseller voor deskundig advies.

Apple Premium Service Provider

De hoogste eer die een technisch centrum voor Apple producten kan ontvangen is benoemd te worden tot Apple Premium Service Provider. Deze door Apple goedgekeurde centra hebben door Apple gecertificeerde technici in dienst die u helpen bij hardware- of softwareproblemen. U kunt er bovendien ook terecht voor tal van serviceoplossingen. Switch was sinds 1997 reeds Authorized Service Provider, en heeft in 2012 als eerste in België de prestigieuze titel van Apple Premium Service Provider behaald.

Apple Solution Expert

Apple Solution Experts zijn onafhankelijke resellers en dienstverleners die je kunnen helpen bij het kopen, installeren, leren gebruiken en ondersteunen van oplossingen van Apple. Apple Solution Experts, die kunnen stoelen op een grote technische kennis en jarenlange ervaring hebben binnen de branche, bieden een uitgebreid pakket diensten op het gebied van implementatie en integratie, zowel voor grote als voor kleine bedrijven en instellingen. Switch specialiseert zich al jaren in het onderwijs. Onze professionele medewerkers staan elke student, leerkracht, docent, school, hogeschool of universiteit bij in het kiezen van de geschikte oplossing voor hun noden.

LaCie Storage Partner

LaCie Storage Partners stellen hun opslagexpertise specifiek ten dienste van de bedrijfsmatige markt. Na een jarenlange samenwerking met LaCie is Switch nu officiële LaCie Storage Partner. Als Storage Partner bieden wij KMO's vrijblijvend begeleiding aan in de uitbouw van een doordacht opslagbeleid op basis van een doorlichting van hun backup-strategie en opslagbehoeften.

Kerio Certified Partner

Bij Switch maken wij gebruik van Kerio Connect voor de e-mail. Dit is een mailserver met de functionaliteit van een Microsoft Exchange server, maar dan veiliger, beter te beheren en goedkoper. Met de Kerio software leveren wij geavanceerde mailboxen met onder andere Standaard POP en IMAP verbindingen, mogelijkheid tot het delen van agenda's en adresboeken, synchronisatie van agenda's en adresboeken met Microsoft Outlook, Microsoft Entourage, Apple iCal en Apple Adresboek, etc. Switch is Kerio Certified Partner en staat daarmee garant voor uitstekende kennis en adequate probleemoplossingen.