Terug naar overzicht
Marche de Noel

Kerstmarkt
7 & 8 december 2018

 

  


It's Christmas Time in 4 van onze winkels!*

Ook zo’n fan van december met haar vele kerstmarkten, feeërieke lichtjes en onvergetelijke feestjes? Dan is onze Kerstmarkt écht iets voor jou! Het perfecte moment om cadeautjes te scoren en al volop te genieten van deze magische tijd!  Voor de gelegenheid hebben we enkele fijne verrassingen in petto voor jou! En maar liefst 4 winkels zijn van de partij om jou volgend moois cadeau te doen:

  • - 10% op Mac
  • Gratis "Upgrade Your Brain" program t.w.v. € 69 (bij aankoop van een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch)
  • Gratis Belkin-schermprotector bij aankoop van een iPhone
  • Gratis kerstsnoepje

Wacht niet langer en vier Kerst samen met ons!

Deze winkels maken plaats voor de magie

Kom op vrijdag 07/12/18 en zaterdag 08/12/18 naar één van onze deelnemende winkels en geniet van onze Switch Kerstmarkt!

Switch Brussel - City2
Switch Brussel - Louise
Switch Brussel - Woluwe
Switch Luik

*Actievoorwaarden: Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. Actie geldig van 07/12/2018 tot en met 08/12/2018. Gratis Hi Brain voucher bij aankoop van elke Mac, iPhone, iPad en Apple Watch. Tijdens de actie ontvangen de klanten 10% korting op Mac. Actie geldig op standaard Mac-modellen op voorraad, niet geldig op Built To Order modellen. De actie is niet geldig op de MacBook Air van de vorige generatie (artikels MQD32FN/A en MQD42FN/A). Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Actie geldig in onze winkels: Brussel City2, Brussel Louise, Woluwe en Luik.