Terug naar overzicht
Ecodays

Krijg 20% extra op de overnameprijs van je oude iPhone, iPad of Mac bij aankoop van een nieuw toestel in combinatie met een accessoire.*

Geef je oude toestel een nieuw leven, en wij geven jou een duwtje in de rug! Een voorbeeld: breng je een iPad Pro 512 GB (12 inch, 2017) binnen samen met de aankoopfactuur, dan krijg je een inruilkorting van € 420 bij aankoop van een nieuw toestel (iPad, iPhone, Mac of Apple Watch) als je er ook meteen een accessoire bij neemt.  Bring it on, onmisbare lader of blits hoesje! En dat nog t.e.m. 31 maart!**

Bereken de waarde van je toestel

Switch neemt je toestel over

Jij en je iPhone, iPad of Mac gaan way back. Jullie hebben samen heel wat beleefd, maar ... de laatste tijd voel je een afstand. Je hebt nood aan verandering. Dat je je oude toestel niet zomaar in de vuilbak wil dumpen, spreekt voor zich. Gelukkig kun je het binnenbrengen bij Switch. De waarde van je oude iPhone, iPad of Mac wordt verrekend met je nieuwe aankoop. Bovendien kan je dankzij SwitchUp je nieuwe toestel financieren aan 0% vaste debetrentevoet. Zo kun jij het toestel van je dromen aanschaffen en toch een goede (groene) daad doen. Win-win!

Ontdek SwitchUp

Zo gaan de EcoDays in z’n werk:

Dit zijn de stappen die je moet zetten om te profiteren van 20% extra op de overnameprijs:

  • Bereken de (niet-bindende) restwaarde van je iPhone, iPad of Mac via onze calculator hieronder.
  • Ga met de bevestiging die je hiervan per e-mail krijgt naar een Switch-filiaal, en neem ook je aankoopfactuur mee.
  • Laat je toestel door een adviseur nakijken om de definitieve waarde te bepalen.
  • Kies het Apple-toestel van je dromen + kies ook één accessoire uit. De restwaarde van je oude toestel wordt meteen in mindering gebracht op de factuur.

Bereken de waarde van je toestel

*Actie geldig van 4 maart tot en met 31 maart 2019. Bij overname van een Mac, iPad of iPhone wordt de standaard overnameprijs met 20% verhoogd indien er meteen een nieuwe aankoop van een Mac/iPhone/iPad/Watch op volgt mét een accessoire naar keuze. De overnamewaarde kan door de klanten berekend worden via de calculator op https://tradein.switch.be en bevat reeds de prijsverhoging. Deze calculator toont een indicatieve waarde - zonder nazicht van het toestel kan er geen definitieve waarde bepaald worden. Onder geen enkele voorwaarde wordt het overnamebedrag cash of met een cadeaubon uitbetaald. Enkel de modellen aanwezig in de calculator komen in aanmerking voor overname. Toestellen met een gepersonaliseerde inscriptie worden NOOIT overgenomen. Toestellen kunnen in elke Switch winkel aangeboden worden voor overname. Toestellen worden enkel overgenomen indien de originele aankoopfactuur voorgelegd kan worden, dit geldt zowel bij overname van een Mac, iPad als iPhone. Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld en Switch behoudt zich het recht voor toestellen te weigeren. Bij overname van 2 (of meerdere) toestellen dient de klant evenveel nieuwe toestellen én accessoires aan te kopen om de verhoogde overnamewaarde te krijgen. Bij overname van meer dan twee toestellen moet er een afspraak gemaakt worden via switch.be/contact, zeker voor B2B-klanten die een grote hoeveelheid toestellen wil laten overnemen. Ook geldig voor klanten met een BTW-nummer. Deze actie is cumuleerbaar met EDU-korting. Actie enkel geldig in de winkels, niet in de webshop.
** De berekening geeft een voorbeeldsituatie weer: de effectieve waarde van het oude toestel wordt ter plaatse in de winkel berekend en hangt o.a. ook af van de staat van het toestel.