• Advies & consultancy
  • Installatie & onderhoud
  • Centraal beheer
  • 30 servicepunten
  • Zekerheid
  • Specialistische kennis
  • Maatwerk

Waarom Apple in het onderwijs?

Apple gelooft dat technologie het onderwijs volledig kan vernieuwen. Met iPad en de Mac maakt het dit waar in de praktijk. Omdat iPads mobiel zijn, blijft de leeromgeving niet beperkt tot het klaslokaal. Er zijn duizenden (170.000+) educatieve apps, boeken en cursussen, die je lessen tot leven kunnen brengen.
Hoe begin je er aan?
   

Apps die je lessen boeiender maken

Met de gratis creativiteits- en productiviteitsapps van Apple maak je in een handomdraai boeiend lesmateriaal. En je kunt je leerlingen op een heel nieuwe manier aan het werk zetten. Verander het klaslokaal in een ontwerpbureau met Pages. Laat ze hun werkstukken verfilmen met iMovie en hun vermenigvul-digingstafels van muziek voorzien met GarageBand.
Meer info

Switch Education

Met meer dan 25 jaar ervaring is Switch de uitgelezen technologiepartner voor de kleinste basisschool tot de grootste universiteit. Een team van adviseurs en technisch engineers biedt een antwoord op de hedendaagse IT-noden van het onderwijs. Als Apple-expert zetten we de Apple-technologie optimaal in ten dienste van didactische doelstellingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Switch de uitgelezen technologiepartner voor de kleinste basisschool tot de grootste universiteit. Een team van adviseurs en technisch engineers biedt een antwoord op de hedendaagse IT-noden van het onderwijs. Als Apple-expert zetten we de Apple-technologie optimaal in ten dienste van didactische doelstellingen.
iTunes UiTunes U
iTunes U helpt je om lesmateriaal samen te stellen en aan te bieden op iPads. Zo kan je je lesmethodes en werk­bladen uitbreiden met apps, weblinks, foto’s en video’s. Of opdrachten en toetsen verspreiden en weer inzamelen, en ze van een cijfer voorzien. En dingen bespreken met de hele groep of een-op-een. Bovendien heb je toegang tot ’s werelds grootste verzameling gratis onderwijs­materiaal, een schat aan inspiratie voor je lessen.
Apple TVApple TV
Door een Apple TV aan te sluiten op je televisie of projector kun je op een heel nieuwe manier met je leerlingen samenwerken. Zo heb je tijdens het lesgeven veel meer bewegings­vrijheid in het klaslokaal en kun je wie dat nodig heeft tussendoor een handje helpen. Leerlingen kunnen ook hun eigen werk aan de klas laten zien door hun eigen iPad of Mac via Apple TV weer te geven, draadloos via AirPlay.
Gedeelde iPadGedeelde iPad
Met Gedeelde iPad kan de school toch elke gebruiker een persoonlijke ervaring bieden. Voordat de les begint, kun je een willekeurige gedeelde iPad toewijzen aan een willekeurige leerling. De leerlingen zien meteen welke iPad ze moeten hebben, want hun foto staat op het toegangs­scherm. Ze hoeven alleen maar een wachtwoord of een makkelijk te onthouden code van vier cijfers op te geven om toegang te krijgen tot hun eigen lesmateriaal. De leerlingen kunnen na het inloggen meteen verder waar ze gebleven waren met hun huiswerk, apps en opdrachten.
KlaslokaalKlaslokaal
Klaslokaal is een veelzijdige nieuwe iPad-app waarmee leerkrachten het leerproces kunnen sturen, werk kunnen delen en de toestellen van hun leerlingen kunnen beheren. Kortom de ideale assistent voor in je klas.

Apple Solution Expert: onderwijs

Apple Solution Experts zijn onafhankelijke dienstverleners die door Apple werden geselecteerd op basis van hun expertise in het uitrollen van oplossingen voor het onderwijs. Met een grondige kennis van Apple-producten en inzicht in de uitdagingen die leerkrachten en studenten elke dag ervaren, kunnen we je helpen bij de transformatie van lesgeven en leren.

De Mac is dan weer een creatieve krachtpatser waarmee je boeiend lesmateriaal maakt voor elke leerling. Met de veelzijdige software handel je niet alleen alledaagse taken, maar ook de meest ambitieuze projecten gemakkelijk af. En zowel leerlingen als leerkrachten kunnen op heel nieuwe manieren creatief en productief zijn.