Terug naar overzicht

Apple doorzichtig hoesje met MagSafe voor iPhone 12 Pro Max

Zoom
  • Krasbestendig
  • Nauwe aansluiting
  • Flexibel TPU-materiaal
  • Te gebruiken met MagSafe oplader
Online: voorradig
Click & Collect: 1 Winkel
€ 55,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Dit hoesje van Apple is dun en licht en ligt prettig in de hand. De prachtige kleur van je iPhone 12 Pro Max is goed zichtbaar, terwijl het hoesje ook extra bescherming biedt. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Apple doorzichtig hoesje met MagSafe voor iPhone 12 Pro Max

Dit hoesje van Apple is dun en licht en ligt prettig in de hand. De prachtige kleur van je iPhone 12 Pro Max is goed zichtbaar, terwijl het hoesje ook extra bescherming biedt.

Het hoesje is gemaakt van een mix van helder polycarbonaat en flexibele materialen, en past precies over de knoppen. Daardoor werkt alles zoals je gewend bent. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. Bovendien zijn alle materialen en coatings geoptimaliseerd om vergeling tegen te gaan.

Dankzij de ingebouwde magneten die perfect matchen met iPhone 12 Pro Max, is koppelen een kwestie van klik en klaar met dit hoesje. En gaat draadloos opladen nog sneller. Als het is tijd om op te laden, dan kun je het hoesje gewoon om je iPhone laten zitten en je MagSafe-oplader eraan vastklikken of je iPhone op je Qi-oplader plaatsen.

Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MHLN3ZM/A
Merk Apple
Model Cover
Sluiting Geen
Kleur Transparant
Geschikt voor
  • iPhone 12 Pro Max
  • Materiaal Siliconen
    Gewicht (kg) 0.0820
    In de doos Apple doorzichtig hoesje met MagSafe voor iPhone 12 Pro Max