Terug naar overzicht

Belkin BOOST↑CHARGE™ 20 W USB-C PD + 12 W USB-A-wandlader

tip
Zoom
  • USB-C én USB-A
  • Compact
  • Power Delivery voor snel opladen
  • Reis-vriendelijk
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 2 Winkels
€ 34,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De 20 W USB-C-poort met USB Power Delivery biedt de hoogst mogelijke laadsnelheden voor compatibele smartphones en tablets, inclusief iPhone-toestellen, die van 0-50% kunnen worden opgeladen in slechts 30 minuten. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin BOOST↑CHARGE™ 20 W USB-C PD + 12 W USB-A-wandlader

SNEL, SNELLER, SNELST

De 20 W USB-C-poort met USB Power Delivery biedt de hoogst mogelijke laadsnelheden voor compatibele smartphones en tablets, inclusief iPhone-toestellen, die van 0-50% kunnen worden opgeladen in slechts 30 minuten.* Via de 12 W USB-A-poort kan tegelijkertijd een tweede apparaat opgeladen worden, zoals een smartphone, tablet of andere apparaten die via USB-A kunnen worden opgeladen. In totaal is er dus laadvermogen van 32 W beschikbaar in deze kleine, reisvriendelijke lader. De lader wordt geleverd met productgarantie en garantie op de aangesloten apparatuur.

LAAD EEN TWEEDE APPARAAT OP VIA USB-A

Via de USB-A-poort kunt u een tweede apparaat opladen – tegelijkertijd. De universele USB-A-poort heeft 12 W beschikbaar. Dat is voldoende voor het opladen van veel smartphones, tablets en andere apparaten die via USB-A kunnen worden opgeladen, zoals een tweede telefoon (bijvoorbeeld een werktelefoon), een powerbank of een draadloze koptelefoon.

*Een USB-C/Lightning-kabel die snelladen ondersteunt is vereist. Kabel niet meegeleverd.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode WCB004VFWH
Merk Belkin
Kleur Wit
Connectors USB-C, USB-A
Gewicht (kg) 0.0600