Terug naar overzicht
iPad klas

Apple in de klas

Apple in de klas

Problemen oplossen, creativiteit en samenwerken zijn vaardigheden die we allemaal nodig hebben. Geen betere plek om deze vaardigheden aan te leren dan tijdens je schoolgaande jeugd. Met iPad en Mac hebben we talrijke voorbeelden van hoe het kan in de praktijk. Speciaal voor het onderwijs ontwikkelden we de DIGIDOOS en zoeken we continu naar coding tools die een grote meerwaarde kunnen bieden in de klas.

Digitale Boekentas

De digitale boekentas is een licht aluminium koffertje en beschermt je iPads bij vervoer doorheen de school of wanneer je ze meeneemt op uitstap. De iPads kunnen gelijktijdig worden opgeladen wanneer je ze opbergt. In een Digitale Boekentas zitten 5 iPads in een stevige hoes. Met de inbegrepen opstartsessie zorgen we ervoor dat jullie de iPads feilloos zelf kunnen beheren.
Meer info

Mobiele Klas

Met onze Mobiele Klas kunnen leerlingen werken met de nieuwste technologie en kan je hen opvolgen en begeleiden met Apple School Manager en Apple Classroom. De standaard Mobiele Klas is een trolley met o.a. 15 iPads en 1 leerkracht iPad en omvat ook opstart en beheer.
Meer info

Apple TV

Door een Apple TV aan te sluiten op je televisie of projector kun je op een heel nieuwe manier met je leerlingen samenwerken. Zo heb je tijdens het lesgeven veel meer bewegings­vrijheid in het klaslokaal en kun je wie dat nodig heeft tussendoor een handje helpen. Leerlingen kunnen ook hun eigen werk aan de klas laten zien door hun eigen iPad of Mac via Apple TV weer te geven, draadloos via AirPlay.

Coderen en Creativiteit

Met onze DIGIDOZEN voorzien we scholen van de laatste technologieën en tegelijkertijd creëren we een bewustzijn rond de nieuwe manier van lesgeven. Bewustzijn is de start om iedereen betrokken te krijgen in de toekomst van onze kinderen.
Ontdek de DIGIDOOS

Wil je graag meer info over onze oplossingen?

* Verplichte velden