Terug naar overzicht
Apple Teacher

Apple Teacher

Apple Teacher

Apple Teacher is een gratis professioneel onderwijs­programma dat ontwikkeld is om leerkrachten te ondersteunen bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren. Als leerkracht kun je op iPad en Mac vaardigheden ontwikkelen en die direct toepassen in de klas. Daarnaast krijg je erkenning voor alle nieuwe dingen die je leert en word je beloond voor je dagelijkse inspanningen.

Een professioneel leertraject

Wanneer je je aanmeldt voor het Apple Teacher-programma, ga je in je eigen tempo een zelfstudie volgen via het Apple Teacher Learning Center en de Multi-Touch-basishandleidingen voor iPad en Mac.

Het programma is beschikbaar voor alle leerkrachten. Voor scholen en scholen­gemeenschappen is het een manier om hun docenten gratis professionele trainingen aan te bieden.
Word een Apple Teacher

Update je vaardigheden

Met behulp van de Apple Teacher-basishandleidingen leer je de eerste beginselen van lesgeven en leren met een iPad en Mac. Deze interactieve gidsen zijn zo opgezet dat er meerdere manieren zijn om je de stof eigen te maken. Ze bevatten al het materiaal en alle instructies die je nodig hebt om je eigen projecten te maken in iMovie, GarageBand, Keynote, Pages en Numbers. Je leert ook hoe je apps met elkaar kunt combineren om zo je lessen en andere onderwijsactivi­teiten op een creatieve en productieve manier in te vullen.
Bekijk de basishandleidingen

Bij jou op school

Wil je Apple Teacher bij jou op school introduceren? Je staat er niet alleen voor! In de gids van Apple vind je een stappenplan om het traject te introduceren bij je collega's. Motiveer elkaar en ga samen voor goud!
Download de gids

Andere opleidingen en workshops

Iedereen kan programmeren

Speciaal voor docenten ontwikkelde Apple het les­programma Iedereen kan programmeren, geschikt voor de kleuter­school tot het hoger onderwijs en alles daartussenin. Met behulp van docenten­handleidingen en lessen breng je leerlingen de basis­beginselen bij op iPad en werk je toe naar het bouwen van echte apps op de Mac. Je krijgt alle tools die je nodig hebt om iedereen in de klas te leren programmeren.
Meer info

Workshops

Switch heeft een breed cursusaanbod voor leerkrachten die een aantal basisvaardigheden willen opdoen. In praktische workshops laten de coaches (die zelf leerkracht zijn) je zien hoe je Apple producten in je lesprogramma en de algehele leeromgeving kunt integreren. Hierdoor krijgen de lessen voor leerlingen én leerkrachten een nieuwe impuls.
Ontdek ons aanbod