• Advies & consultancy
  • Installatie & onderhoud
  • Centraal beheer
  • 30 servicepunten
  • Zekerheid
  • Specialistische kennis
  • Maatwerk
Terug naar overzicht
Switch Airways

Switch Airways

In de wolken met Switch Airways

Veel bedrijven beheren en bouwen nog steeds zelf hun IT-infrastructuur. En dat vraagt tijd en geld. Denk maar aan de aankoop van dure servers, onderhouds- en licentiekosten, energieverbruik... Switch Airways biedt je een online plek waar uw medewerkers mobiel, flexibel en beveiligd kunnen werken. In plaats van zelf een volledige infrastructuur uit te bouwen en te onderhouden gebruik je gewoon de onze.

Kosten besparenKosten besparen
Eigen (lees: dure) hardware zijn niet langer nodig omdat de servers in het datacenter het werk overnemen. Reken daarnaast op minder support- en onderhoudskosten en de som is gemaakt. Beheer, onderhoud en infrastructuur zitten in een vast abonnementstarief.
Geef ruimte aan uw IT-afdelingGeef ruimte aan je IT-afdeling
Je IT-medewerkers hoeven niet meer fysiek toegang te hebben tot toestellen om ze te beheren. Software installeren, automatisch updates laten uitvoeren, de rechten van de gebruiker aanpassen. Het kan allemaal vanop afstand met een muisklik.
Veiliger bestaat nietVeiliger bestaat niet
Een online back-up is extra veilig omdat de fysieke locatie van je back-up data volledig gescheiden is van de fysieke locatie van je originele data. Je gegevens worden veilig doorgestuurd en bewaard in ons datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk door overheden - nationaal of internationaal - maar netjes versleuteld en afgeschermd dankzij high-end veiligheidsapparatuur in eigen beheer.
Switch supportSwitch support
Vragen of onduidelijkheden? Wij bouwen zèlf jouw cloud-oplossing en dat maakt ons je rechtstreekse contactpersoon. Onze support ingenieurs zijn makkelijk bereikbaar, kunnen snel schakelen, spreken jouw taal en zijn geen onbekenden. En wij helpen je persoonlijk de stap naar de cloud te zetten. Dat is zelden het geval bij grote, internationale spelers.
Voorbereid op groeiVoorbereid op groei
Gebruikers en toestellen toevoegen kan snel en eenvoudig. Ook extra servercapaciteit vraagt geen grote investering, maar gewoon een uitbreiding van je abonnement. En de kosten zijn op voorhand gekend.
Altijd up-to-dateAltijd up-to-date
Geen zorgen over verouderde hardware en software, updates kunnen automatisch doorgevoerd worden en je hebt steeds een overzicht van alle toestellen in omloop.
Altijd een back-up, wat er ook gebeurtAltijd een back-up, wat er ook gebeurt
Zelfs bij diefstal of een brand zetten wij je gegevens terug, in één klik.
Technologie aanmoedigenTechnologie aanmoedigen
Apples gekende technologie en innovatie waar gebruiksgemak, toegankelijkheid en veiligheid voorop staan.

All aboard!

First things first. De stap naar de cloud zet je niet onvoorbereid. Er zijn verschillende vormen van cloud-diensten en jouw wensen en eisen bepalen welk plan het meest geschikt is voor je bedrijf. Wat gaat in onze cloud en wat kan (ook) lokaal draaien op je eigen server? Hoe zit het met beveiliging? Waarom is een off-site back-up belangrijk voor je bedrijf? Onze adviseurs kunnen je hierbij vakkundig begeleiden.

Passenger

Mail, agenda en contacten altijd en overal beschikbaar
Meer weten

Steward

Jouw crash-proof back-up plan
Meer weten

Tower

Beheer al je Apple-toestellen vanop afstand
Meer weten

Samen bekijken hoe Switch Airways jou kan helpen?

Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs maken graag met jou een afspraak om de voordelen van Switch Airways samen te bespreken.

* Verplichte velden