Terug naar overzicht

Beste klant,

Op dit moment maken we in België en de rest van de wereld een ongekende crisis mee n.a.v. COVID-19, oftewel het coronavirus.

De gezondheid van onze klanten, partners en collega's is onze topprioriteit. Switch neemt deze situatie dan ook zeer ernstig en past daarom de manier waarop we de komende weken werken aan i.f.v. de richtlijnen die de federale overheid opgelegd heeft.

Daarom hebben we beslist dat onze winkels en reparatiediensten tot nader order gesloten blijven.

Onze Education afdeling is nog steeds bereikbaar via education@switch.be en 03 213 46 80.

Onze Helpdesk is nog steeds bereikbaar via support@switch.be of 03 213 46 85

Interventies op afstand kunnen nog steeds. Interventies ter plaatse beperken we in deze situatie tot het absolute minimum, maar ook hier respecteren we de maatregelen m.b.t. social distancing indien er toch ter plaatste moet gekomen worden.

Levering van producten proberen we zo vlot mogelijk te laten blijven verlopen. We merken echter dat de toevoer via onze distributiepartners ook hinder ondervindt door de huidige situatie. Levertijden kunnen dus oplopen.

We volgen de situatie en de aanbeveligingen van de overheid op de voet. We bevelen ook sterk aan dat je hetzelfde doet en zo jezelf en jouw omgeving veilig houdt. Samen werken we aan flatten the curve.

Hartelijk bedankt voor jouw begrip, steun en loyaliteit in deze uitzonderlijke periode.

 

Het Switch Education-team