Terug naar overzicht
Education Renting

Renting voor scholen

IT evolueert razendsnel. Nog voor je het weet is je IT-infrastructuur verouderd en die investering baart jou zorgen. Met de renting-formule van Switch werken je leerkrachten en leerlingen steeds met recente Apple toestellen. Bovendien geniet je van extra diensten en voordelen die je een zorgeloos gebruik garanderen.

Renting? Voor mijn school?

Jazeker! Steeds meer klanten kiezen voor hun IT-aankopen voor renting. Logisch. In IT draait alles rond beschikbaarheid en toegang tot de nieuwste soft- en hardware. Fysiek eigenaar zijn is dan gewoon minder van tel: als huurder beschik je immers over het gebruikseigendom. Bovendien hoef je niet meteen het volledige aankoopbedrag op te hoesten, maar kan je de kosten spreiden. Zo houd je je budget onder controle. 

Voor je totale IT-infrastructuur

Je volledige IT-omgeving wordt opgenomen in de renting-formule:
Hardware (Macs, iPads, printers, accessoires,…), Software, Diensten, installatie en uitgebreide garantie.

Perfect up-to-date

Na 3 jaar wordt je volledige IT-infrastructuur vernieuwd zodat jouw school en leerlingen mee blijven evolueren en groeien met de nieuwste technologie. Bovendien hoef je je niet te bekommeren om de verkoop en de recyclage van je verouderde Apple-toestellen.

100% gemoedsrust

Al je IT-kosten gebundeld in 1 overzichtelijke maandfactuur volgens een vaste all-in prijs. Geen verrassingen!

Met een schone lei beginnen?

Dankzij onze Trade-Up formule nemen we je oude toestellen terug aan een interessante prijs. Zo bespaar je meteen een heel pak bij de aanschaf van nieuwe iPads.
Ontdek Trade-Up

Wens je een concreet voorstel?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Web-form is not active.