Terug naar overzicht
Trade-Up

Trade-Up

Switch biedt een Trade-Up formule aan voor scholen. Bij aankoop van nieuwe iPads of Macs, nemen we je oude toestellen terug in ruil voor een tegoed *. Ongeacht het model of de staat van je device, kunnen we er voor jou én voor het milieu iets goeds mee doen. Dankzij deze omruilwaarde haal je de prijs voor nieuwe toestellen omlaag.  
Door gebruik te maken van onze renting formule hoef je niet meteen het volledige aankoopbedrag op te hoesten, maar kan je de kosten spreiden. Zo houd je je budget onder controle.

Budgetvriendelijk

Voor scholen vormt het beschikbare budget vaak een barrière. Dankzij Trade-Up kan je nu flink besparen. Lever je oude toestellen in en koop je nieuwe iPads of Macs met een mooie korting. Heeft je school dringend een nieuwe wifi-infrastructuur nodig? Je kan je tegoed gebruiken voor al onze producten.Defecte toestellen?

Heb je iPads met krassen, gebroken scherm of mis je kabels? Ook beschadigde toestellen komen in aanmerking voor Trade-Up. De enige vereiste is dat het toestel nog werkt. Toestellen die volledig buiten werking zijn kunnen uiteraard wel worden binnen geleverd voor recyclage.Veilig gewist

Alle toestellen die we terugnemen worden volledig gewist. Met speciale software worden alle gegevens verwijderd en overschreven. Zo kan er geen gevoelige data in verkeerde handen terecht komen. Voor elk apparaat kan een certificaat worden verstrekt.Hoe werkt het?

Meld dat je toestellen wil inleveren via onderstaand formulier. Een adviseur zal contact opnemen en een offerte opmaken. De waarde van het toestel hangt af van het model en de staat waarin het zich bevindt.

Van zodra je de offerte aanvaardt, worden de toestellen opgehaald op school. De toestellen worden vervolgens geïnspecteerd om te verzekeren dat ze zich bevinden in de 'staat zoals beschreven'.

Op basis van de inspectie volgt een definitieve offerte. Je beslist op dat moment of je deze al dan niet wil aanvaarden. Indien je niet akkoord gaat met de offerte, dan retourneren wij uiteraard de apparaten.

* Voorwaarden
* minimum 10 toestellen in te leveren (ook tablets van andere merken!)

** 1 tablet inleveren = 1 iPad kopen, minimum 10 stuks in te leveren. 

Wens je een concreet voorstel?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

* Verplichte velden