Terug naar overzicht
Vision

Visie

Een heldere visie

Een duidelijke visie vormt de basis van leren, lesgeven en een inspirerende schoolomgeving en maakt duidelijk waar je naartoe wil. Een goed onderbouwde visie zorgt ervoor dat alle partijen op eenzelfde golflengte zitten.

Een visie is voor elke school anders. Waar de ene school meer inzet op unieke leerervaring wil een andere school misschien net inzetten om zijn leerlingen klaar te stomen voor een veranderende wereld.

Technologie als meerwaarde

Wat je visie ook is, technologie kan helpen om ze te ondersteunen en mogelijk te maken. Wil je bijvoorbeeld gaan voor een school waar elke leerling zijn eigen iPad heeft en adaptief en gepersonaliseerd leren het uitgangspunt zijn? Of wil je eerder een omgeving van blended learning waar klassiekere schoolmethodes worden gebruikt naast ICT? In beide gevallen kan technologie een grote meerwaarde zijn.

Implementatiemodellen

Op basis van je visie kan je beslissen hoe je technologie gaat integreren in je school. iPads implementeren op school kan op verschillende manieren. Switch ziet hierin 4 modellen.

Vragen?

Onze Education experts zoeken graag samen met jouw school uit hoe technologie jullie visie kan ondersteunen.

Web-form is not active.