Terug naar overzicht
Referenties

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze houden van hun Apple-producten en vertellen er dan ook graag over. In onderstaande cases zie je hoe Switch voor hen een totaaloplossing uitwerkte op basis van specifieke noden.

Basisschool Het Laerhof Merksem

Het Laerhof is een mooi voorbeeld van een innovatieve school. Zowel leerkrachten, leerlingen als ICT-coördinator ondervinden enorm veel voordelen van het lesgeven met iPads en digitale educatieve tools.

Sint-Jozef Sint-Pieter Blankenberge

Op deze school heeft elke leerling een iPad ter beschikking. Na een onderzoek van 4 jaar door UGent, werd geconcludeerd dat voor 70% van de leerlingen het een gemis zou zijn als de iPad er niet meer is. 78% van de leerlingen vindt er een echte pedagogische meerwaarde aan.

Basisschool Het Klepperke

Basisschool Het Klepperke slaagde erin om onderwijsvernieuwing binnen te brengen via iPad. De Mobiele Klas reist doorheen de school en wordt op een inspirerende manier ingezet voor alle leeftijdsgroepen.

Stedelijke Humaniora Dilsen

De Stedelijke Humaniora in Dilsen wil leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst, via innovatief onderwijs. Binnen dit en 2 jaar werkt elke leerling er op zijn/haar eigen iPad. Dit maakt meer interactie en differentiatie mogelijk, wat ervoor zorgt dat de leerlingen gemotiveerder de lessen volgen.

Basisschool Mariagaarde

In Basisschool Mariagaarde heeft ICT een belangrijke pedagogische functie - daarom kozen zij voor Switch. Elke leerkracht werkt met een MacBook Air en in de klas kunnen de leerlingen iPads gebruiken.

Rector Universiteit Antwerpen

Prof. dr. Alain Verschoren is een Apple-gebruiker van het eerste uur. Zijn iPad Pro en iPhone volstaan als tools om de Universiteit Antwerpen te leiden. Voor hem de meest efficiënte manier van werken.