Terug naar overzicht
iPad klas

Onze oplossingen

Onze oplossingen

De missie van Switch is bijdragen aan onderwijsvernieuwing dankzij het duurzaam inzetten van technologie. In de klas brengen we dit dagelijks in de praktijk door leerkrachten te ondersteunen met iPad en Mac.
Heb je geen idee welke tools geschikt zijn voor je klas? Onze adviseurs helpen je graag de juiste keuze te maken om laagdrempelig en praktisch aan de slag te gaan, waardoor je als leerkracht sterker staat en waardoor ook je leerlingen verder openbloeien.

Digitale Boekentas

De digitale boekentas is een licht aluminium koffertje en beschermt je iPads bij vervoer doorheen de school of wanneer je ze meeneemt op uitstap. De iPads kunnen gelijktijdig worden opgeladen wanneer je ze opbergt. In een Digitale Boekentas zitten 5 iPads in een stevige hoes. Met de inbegrepen opstartsessie zorgen we ervoor dat jullie de iPads feilloos zelf kunnen beheren.
Meer info

Mobiele Klas

Met onze Mobiele Klas kunnen leerlingen werken met de nieuwste technologie en kan je hen opvolgen en begeleiden met Apple School Manager en Apple Classroom. De standaard Mobiele Klas is een trolley met o.a. 15 iPads en 1 leerkracht iPad en omvat ook opstart en beheer.
Meer info

Apple in de klas

Problemen oplossen, creativiteit en samenwerken zijn vaardigheden die we allemaal nodig hebben. Geen betere plek om deze vaardigheden aan te leren dan tijdens je schoolgaande jeugd. Met iPad en Mac hebben we talrijke voorbeelden van hoe het kan in de praktijk.
Meer info

Centraal beheer

Hoe zorg je ervoor dat de iPads van je school altijd up-to-date zijn en beschikken over de juiste apps? Zeker niet door ze handmatig en één voor één in te stellen. Dankzij Device Management (MDM) en Apple School Manager is het beheer van iPads een fluitje van een cent.
Lees meer

Opleidingen en workshops

Switch heeft een breed cursusaanbod voor leerkrachten en ict-coördinatoren. Of je nu nood hebt aan enkele basisvaardigheden of je skills verder wil opkrikken: alle niveaus komen aan bod.
Ontdek onze opleidingen

Financieel

Je zit als school met een beperkt budget? We bekijken graag met jou het financiële plaatje. Zo kunnen we een haalbare oplossing bieden voor de aankoop van je Apple producten.
Meer info

Switch EduScan

En jouw school? De Switch EduScan is een vragenlijst die toetst hoe ver je school staat op het vlak van digitalisering, waar je naartoe wil en wat de stappen zijn om hier te geraken.
Ontdek Switch EduScan

Technische ondersteuning

Je school staat er niet alleen voor. Switch biedt kickstarts aan voor ICT-coördinatoren, zodat je Apple toestellen feilloos uitgerold en beheerd kunnen worden. Ook met alle andere technische vragen kan je bij Switch terecht.

Infrastructuur

Het succes van een school die wil digitaliseren staat of valt bij de kwaliteit van de WiFi infrastructuur. We merken echter dat bij veel scholen het netwerk niet klaar is voor draadloos onderwijs. Switch kan helpen bij de installatie en configuratie van een krachtige netwerkinfrastructuur, die de basis vormt van jullie digitale school.
Meer info

Herstelling en garantie

Op iPads heb je als school standaard 2 jaar garantie. Voor bepaalde toestellen kan je je garantie uitbreiden naar 3 jaar met AppleCare.
Onze technische experts staan altijd voor je klaar. Is één van je toestellen defect? Kom even langs bij Switch Service. We herstellen onder garantie of maken een bestek op wanneer het toestel buiten garantie valt.

Wil je graag meer info over onze oplossingen?

* Verplichte velden