Terug naar overzicht
Switch & Beagleboxx

Digitale Boekentas

Wat is de Digitale Boekentas?

Droom je van iPads in je klas? Speciaal voor scholen ontwikkelden we de Digitale Boekentas. Het aluminium koffertje is licht en beschermt je iPads bij vervoer doorheen de school of wanneer je ze meeneemt op uitstap. De iPads kunnen gelijktijdig worden opgeladen wanneer je ze opbergt. In een Digitale Boekentas zitten 5 iPads in een stevige hoes. Met de inbegrepen Kickstart zorgen we ervoor dat jullie de iPads feilloos zelf kunnen beheren.Meer info

Beheer

We voorzien een oplossing die zorgt dat de ICT-coördinator de Apple toestellen van jullie school centraal kan beheren. Zuludesk is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het onderwijs en heeft eenvoudige hulpmiddelen beschikbaar voor ICT-afdelingen, leraren en ouders.

Zuludesk Kickstart

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle uitrol zodat je echt het meeste uit je toestellen haalt. Tijdens de Zuludesk Kickstart leren we je een aantal basisprincipes zodat je de juiste keuzes maakt tijdens de uitrol en het beheer van je iPads..Bingel Raket

Uitgeverij VAN IN koos Switch als exclusieve partner voor het leveren van iPads aan lagere scholen. Hun Bingel Raket app is een mooi voorbeeld van innovatieve apps die de lessen laten evolueren naar het onderwijs van de toekomst.

In 7 sprongen naar een digitale school

Digitaal is het nieuwe normaal. Onze kinderen groeien op in een wereld van computers, tablets en smartphones. Als we ze goed op weg willen helpen, moet ook de school mee. Dat is niet altijd gemakkelijk en het proces naar digitalisering roept heel wat vragen op. Switch begeleidt je school doorheen het ganse traject en brengt je in 7 sprongen naar een digitale school.
Ontdek de 7 sprongen naar jouw digitale school

Wil je graag meer weten over de Digitale Boekentas? 

Web-form is not active.