Terug naar overzicht
Opleiding voor leerkrachten

Opleidingen

Opleidingen en Workshops

Switch heeft een breed cursusaanbod voor leerkrachten die een aantal basisvaardigheden willen opdoen. In praktische workshops laten de coaches (die zelf leerkracht zijn) je zien hoe je Apple producten in je lesprogramma en de algehele leeromgeving kunt integreren. Hierdoor krijgen de lessen voor leerlingen én leerkrachten een nieuwe impuls.

Ook Apple biedt heel wat ondersteuning naar leerkrachten toe en voorziet een uitgebreid (gratis) online opleidingstraject. 

Traject Leiderschap en Visie

Tijdens het traject Leiderschap & Visie analyseren we samen met jullie de huidige situatie van je school. Waar staan we nu? We kijken samen naar de toekomst. Waar willen we naar evolueren? Wat is ons doel?

Aan het einde van dit 2-daags traject heeft je school de krijtlijnen van een visie uitgestippeld.

Het traject Leiderschap en Visie wordt regelmatig opnieuw georganiseerd voor basis- en middelbare scholen en kan ook georganiseerd worden op niveau van een scholengroep
Meer info en inschrijvingen

Opleidingen voor leerkrachten

Iedereen heeft vandaag de dag een smartphone op zak of een tablet op de salontafel liggen. Toch is lesgeven met deze tools vaak een heel ander verhaal. Om de investering van technologie te laten renderen en hier alles uit te halen is het opleiden van de leerkrachten een must. Switch heeft daarom samen met haar partners een breed gamma aan opleidingen voor je klaar staan.
Ontdek de opleidingen voor leerkrachten

Opleiding voor ICT-coördinatoren

Het beheer van Apple toestellen is eenvoudig. Toch is een goede voorbereiding sleutel tot een succesvolle uitrol zodat je er echt het meeste uit haalt. In de Zuludesk Kickstart leer je een aantal basisprincipes zodat je de juiste keuzes maakt tijdens de uitrol en het beheer van je toestellen
Ontdek Zuludesk Kickstart

Heb je vragen over onze opleidingen op maat? 

Vul onderstaand formulier in en ons Education Team neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Web-form is not active.