Terug naar overzicht
opleidingen voor leerkrachten

Opleidingen voor leerkrachten

Opleidingen voor leerkrachten

Iedereen heeft vandaag de dag een smartphone op zak of een tablet op de salontafel liggen. Toch is lesgeven met deze tools vaak een heel ander verhaal. Om de investering van technologie te laten renderen en hier alles uit te halen is het opleiden van de leerkrachten een must. Switch heeft daarom samen met haar partners een breed gamma aan opleidingen voor u klaar staan. Deze bieden we vooral aan op de eigen school omdat we geloven dat het volledige team deze training nodig heeft. Een aantal specifiekere opleidingen zullen we ook bij Switch zelf organiseren. 

Lesgeven met iPad - basistraject

In deze module leer je hoe de iPad een rol kan spelen in je klas. In deze sessie leer je heel wat basis skills die onmisbaar zijn in de klas. Eerst leren we je de verschillende kleine onderdelen en ingebouwde tools kennen. Erna brengen we enkele basisvaardigheden aan hoe je met de iPad aan de slag kan.
Meer info en inschrijvingen

Lesgeven met iPad - vervolgtraject

In deze vervolg workshop gaan we dieper in hoe de iPad binnen een klas context te gebruiken, hoe inhoud van je lessen te creëren en controle over je leerlingen te behouden.
Meer info en inschrijvingen

Breed evalueren met iPad

In deze cursus leer je de iPad gebruiken als evaluatietool. Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen in het het gebruik van verschillende apps en workflows geschikt voor alle vakken, leeftijden en situatie waarin je lesgeeft.
Meer info en inschrijvingen

Everyone can code

Trigger creativiteit en het probleemoplossend denken van je leerlingen! In deze workshop leer je werken met Swift Playgrounds en hoe je robots en drones kan programmeren. Na deze opleiding beschik je over alle benodigde hulp­middelen om les te kunnen geven in pro­gram­meren.
Meer info en inschrijvingen

Apple Teacher

Apple Teacher is een gratis professioneel onderwijs­programma dat ontwikkeld is om leerkrachten te ondersteunen bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren. Als leerkracht kun je op iPad en Mac vaardigheden ontwikkelen en die direct toepassen in de klas. Daarnaast krijg je erkenning voor alle nieuwe dingen die je leert en word je beloond voor je dagelijkse inspanningen.
Meer info

Heb je vragen over onze opleidingen voor leerkrachten? 

Vul onderstaand formulier in en ons Education Team neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

* Verplichte velden