Terug naar overzicht
Opleiding voor leerkrachten

Opleidingen

Opleidingen en Workshops

Switch heeft een breed cursusaanbod voor leerkrachten die een aantal basisvaardigheden willen opdoen. In praktische workshops laten de coaches (die zelf leerkracht zijn) je zien hoe je Apple producten in je lesprogramma en de algehele leeromgeving kunt integreren. Hierdoor krijgen de lessen voor leerlingen én leerkrachten een nieuwe impuls.

Ook Apple biedt heel wat ondersteuning naar leerkrachten toe en voorziet een uitgebreid (gratis) online opleidingstraject. 

Workshop Leiderschap en Visie

Tijdens de workshop Leiderschap & Visie analyseren we samen met jullie de huidige situatie van je school. Waar staan we nu? We kijken samen naar de toekomst. Waar willen we naar evolueren? Wat is ons doel?

Aan het einde van deze workshop heeft je school de krijtlijnen van een visie uitgestippeld. Vanuit deze basis krijgt je project een duidelijke vorm.

Deze workshop wordt regelmatig opnieuw georganiseerd en wordt zo veel mogelijk gecombineerd met een bezoek aan een Apple Distinguished School.
Meer info over deze workshop

Apple Teacher

Apple Teacher is een gratis professioneel onderwijs­programma dat ontwikkeld is om leerkrachten te ondersteunen bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren. Als leerkracht kun je op iPad en Mac vaardigheden ontwikkelen en die direct toepassen in de klas. Daarnaast krijg je erkenning voor alle nieuwe dingen die je leert en word je beloond voor je dagelijkse inspanningen.
Meer info over Apple Teacher

Heb je vragen over onze opleidingen op maat? 

Vul onderstaand formulier in en ons Education Team neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

* Verplichte velden