Retournez à l'aperçu

Apple Siliconenhoesje met MagSafe voor iPhone 12 Pro Max - Cantaloupe

new web_only
Zoom
  • Draadloos opladen
  • Ontworpen door Apple
  • Goede bescherming
  • Sluit naadloos aan
En ligne: voorradig
55,00 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

Dit siliconenhoesje met MagSafe is speciaal door Apple ontworpen om je iPhone 12 Pro Max te beschermen. Aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. En aan de binnenkant zorgt microvezel voor een goede bescherming. en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Apple Siliconenhoesje met MagSafe voor iPhone 12 Pro Max

Dit siliconenhoesje met MagSafe is speciaal door Apple ontworpen om je iPhone 12 Pro Max te beschermen. Aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan. En aan de binnenkant zorgt microvezel voor een goede bescherming.

Dankzij de ingebouwde magneten die perfect matchen met iPhone 12 Pro Max is koppelen een kwestie van klik en klaar. Je iPhone zit direct goed op zijn plek, zodat opladen sneller en eenvoudiger gaat dan ooit. Als het tijd is om op te laden, dan kun je het hoesje gewoon om je iPhone laten zitten en je MagSafe-oplader eraan vastklikken of je iPhone op je Qi-oplader plaatsen.

Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode MK073ZM/A
Merk Apple
Model Cover
Sluiting Geen
Kleur Oranje
Gewicht (kg) 0.1000