Retournez à l'aperçu

Brother TN-2420 Toner voor HLL2370DNRF1 - Zwart

web_only
Zoom
  • Print tot 3.000 pagina's Zwart
  • Originele Brother toner
  • hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling
En ligne: voorradig
104,00 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

Dagelijks maakt u prints op kantoor. U drukt verslagen, rapporten en documenten af voor klanten en opdrachtgevers. Met de Brother TN-2420 Toner haalt u een originele toner in huis voor uw Brother laserprinter. Toners van Brother zijn uitg... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Brother TN-2420 Toner: geschikt voor al uw dagelijkse afdrukken

Dagelijks maakt u prints op kantoor. U drukt verslagen, rapporten en documenten af voor klanten en opdrachtgevers. Met de Brother TN-2420 Toner haalt u een originele toner in huis voor uw Brother laserprinter. Toners van Brother zijn uitgebreid getest zodat u zeker bent van perfecte afdrukkwaliteit. Documenten zien er altijd netjes en representatief uit. Hierdoor kunt u altijd bij uw klanten en opdrachtgevers aankomen.

Specificaties van de Brother TN-2420 Toner

De Brother TN-2420 Toner maakt prints in het zwart. Hij heeft een standaard capaciteit van 3.000 pagina's. Daarmee is hij geschikt voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een verslag, presentatie of rapport: deze toner is een prima keuze voor uw Brother printer.

Printen in haarscherpe kwaliteit

Het geven van een printopdracht doet u via uw computer, tablet of smartphone. De Brother printer zorgt er vervolgens voor dat de printopdracht correct wordt uitgevoerd. Documenten die u afdrukt blijven goed en gaan niet vlekken. U hoeft daarom niet bang te zijn dat de inkt na verloop van tijd vervaagt. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om de toner aan te schaffen. Want u bespaart op de kosten per pagina en dit allemaal dankzij een goede capaciteit toner voor uw Brother printer!

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode TN 2420
Merk Brother
Kleur Zwart
Capaciteit tot 3.000 pagina's
Gewicht (kg) 0.6500