Retournez à l'aperçu

Linksys LGS108 8-Port Business Desktop Gigabit Switch

new web_only
Zoom
  • Bekabelde verbindingssnelheden tot 1.000 Mbps
  • Voeg tot acht apparaten toe aan een lokaal netwerk
  • Eenvoudige plug-and-play installatie
  • Auto-sensing poorten optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat
Online: Langere leveringstermijn
34,95 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

Met bekabelde verbindingssnelheden tot 1.000 Mbps kan de Linksys Business Desktop Gigabit Switch uw lokale bekabelde netwerk omtoveren tot een informatiesnelweg. Acht gigabit Ethernet auto-sensing poorten minimaliseren de overdrachttijden... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Gigabit overdrachtssnelheden voor maximale prestaties

Met bekabelde verbindingssnelheden tot 1.000 Mbps kan de Linksys Business Desktop Gigabit Switch uw lokale bekabelde netwerk omtoveren tot een informatiesnelweg. Acht gigabit Ethernet auto-sensing poorten minimaliseren de overdrachttijden wanneer u grote bestanden verzendt naar aangesloten netwerkapparaten zoals computers, servers en schijven, en verbeteren uw vermogen om bestanden met hoge bandbreedte te streamen naar aangesloten apparaten zonder vertraging en interferentie. Ontworpen om poortsnelheden te reguleren en doorvoer te maximaliseren op basis van de capaciteit van het client-apparaat, is de Linksys Gigabit Switch een krachtige en efficiënte optie om basisnetwerken voor uw bedrijf te ondersteunen.

Plug-and-Play Gemak

Breid uw kantoornetwerk bijna onmiddellijk uit, dankzij de snelle en pijnloze installatie. Dankzij het plug-and-play-gemak is het installeren van uw onbeheerde switch net zo eenvoudig als het aansluiten van de switch en het aansluiten van uw netwerkapparaten met Ethernet-kabels. De auto-sensing poorten op de Linksys Business Desktop Gigabit Switch optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat, zodat u geen instellingen hoeft te configureren om optimale prestaties te krijgen. Deze switch wordt geleverd met een kit voor eenvoudige wandmontage.

Energiebesparende functies

De Linksys Gigabit Switch biedt meerdere energiebesparende functies en voldoet aan de EEE (Energy Efficient Ethernet) 802.3az standaard, wat resulteert in zowel hoge prestaties als efficiëntie. Ongebruikte poorten worden automatisch uitgeschakeld en van stroom voorzien wanneer ze niet in gebruik zijn, terwijl de slaapstand het stroomverbruik minimaliseert wanneer de volledige switch in slaapstand staat. De Gigabit Switch biedt ook een poortstatusschakelaar om de LED-lampjes te bedienen, en maakt gebruik van Smart Power voor korte kabeltrajecten.

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode LGS108-EU-RTL
Merk Linksys
Gewicht (kg) 0.3500
In de doos
  • Linksys onbeheerde schakelaar
  • Snelstartgids
  • Netsnoer of stroomadapter
  • CD met documentatie
  • Kit voor muurbevestiging