Retournez à l'aperçu

Belkin BOOST↑CHARGE™ draadloze laadstandaard + luidspreker - Zwart

Super_promo
Zoom
  • Bluetooth
  • Compacte vormgeving
  • Snel draadloos opladen met tot 10 W
  • Draadloos opladen mogelijk in landschap- en portretmodus
En ligne: voorradig
Direct afhalen: 12 Winkels

Prix normal 59,95 €

Special Price 29,99 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

De BOOST↑CHARGE™ draadloze laadstandaard + luidspreker is ideaal voor op uw bureau, nachtkastje, het aanrecht of waar u maar wilt. Met slechts één aanraking koppelt u het apparaat en dankzij de gestroomlijnde, compacte vormgeving pa... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Belkin BOOST↑CHARGE™ draadloze laadstandaard + luidspreker

OPLADEN EN LUISTEREN

De BOOST↑CHARGE™ draadloze laadstandaard + luidspreker is ideaal voor op uw bureau, nachtkastje, het aanrecht of waar u maar wilt. Met slechts één aanraking koppelt u het apparaat en dankzij de gestroomlijnde, compacte vormgeving past de standaard overal. De draadloze laadstandaard + luidspreker is ondersteunt het gebruik van telefoonhoesjes en levert het optimale vermogen voor elk Qi-gecertificeerde apparaat: tot 10 W voor het opladen in landschap- of portretstand. Versterk het geluid van uw favoriete podcast, afspeellijst of video met de hoogwaardige, ingebouwde Bluetooth-luidspreker. Of voer een kristalhelder, handsfree FaceTime-gesprek met behulp van de handige standaard en microfoon. En ondertussen wordt uw smartphone netjes draadloos opgeladen.

DRAADLOOS OPLADEN MET TOT 10 W

Onze draadloze laadstandaard + luidspreker levert tot 10 W voor het snel en draadloos opladen van uw Samsung-, Apple-, Google- of ander apparaat met Qi-ondersteuning, zowel in de portret- als landschapstand.

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode AUF001VFBK
Gewicht (kg) 0.0700
Merk Belkin
Kleur Zwart