Retournez à l'aperçu

Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe - Wit

new MAGSAFE
Zoom
  • Eenvoudige magnetische uitlijning
  • Sneller draadloos opladen met tot 15 W
  • Laad uw Apple-apparaten tegelijk op
  • Compatibel met officiële MagSafe-hoesjes
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 21 Winkels
99,95 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

Laad uw nieuwe iPhone uit de iPhone 12-serie en uw AirPods tegelijkertijd op met onze 2-in-1 MagSafe draadloze laadstandaard die tot 15 W levert voor het opladen van uw iPhone. Het is een modern vormgegeven, gebruiksvriendelijke lader die... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe

Laad uw nieuwe iPhone uit de iPhone 12-serie en uw AirPods tegelijkertijd op met onze 2-in-1 MagSafe draadloze laadstandaard die tot 15 W levert voor het opladen van uw iPhone. Het is een modern vormgegeven, gebruiksvriendelijke lader die snel opladen op een stijlvolle manier mogelijk maakt.

Een nieuwe manier van opladen

Dit ultrahandige product laadt uw iPhone 12 in de landschap- of de portretstand op de snelst mogelijke manier op met tot 15 W. Dankzij MagSafe-technologie is stevige bevestiging van uw telefoon op de houder heel eenvoudig. U hoeft uw toestel alleen maar tegen de houder te houden en de magneten doen de rest. Het draadloze laadoppervlak op de voet van de standaard is geoptimaliseerd voor het opladen van uw AirPods. Dankzij de goed doordachte, stijlvolle vormgeving past de lader in elke ruimte, van kantoor tot woonkamer.

2-in-1-lader voor Apple-apparaten

Het is gemakkelijker dan ooit om uw Apple-apparaten opgeladen te houden. Het laadoppervlak op de voet van de magnetische draadloze 15W-laadstandaard voor de iPhone 12-serie is geoptimaliseerd voor uw AirPods.

Compatibel met officiële MagSafe-hoesjes

Houd opladen van uw iPhone 12 gemakkelijk en veilig. De 2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe is compatibel met officiële MagSafe-hoesjes. U hoeft alleen uw nieuwe iPhone met hoesje en al tegen het magnetische oppervlak van de houder te houden en het opladen kan beginnen.

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode WIZ010VFWH
Merk Belkin
Kleur Wit
Geschikt voor
  • iPhone 12
  • AirPods met draadloze oplaadcase
  • AirPods Pro
  • Gewicht (kg) 0.2500