Retournez à l'aperçu

Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO 3-in-1 draadloze lader met MagSafe - Zwart

new MAGSAFE
Zoom
  • Eenvoudige magnetische uitlijning
  • Sneller draadloos opladen met tot 15 W
  • Laad al uw Apple-apparaten tegelijk op
  • Compatibel met officiële MagSafe-hoesjes
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 18 Winkels
149,95 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

Deze ultrahandige 3-in-1 draadloze laadstandaard levert tot 15 W om uw iPhone uit de iPhone 12-serie zo snel mogelijk op te laden. Dankzij MagSafe-technologie bevestigt u uw nieuwe iPhone heel eenvoudig maar stevig op de houder voor een v... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO 3-in-1 draadloze lader met MagSafe

Deze ultrahandige 3-in-1 draadloze laadstandaard levert tot 15 W om uw iPhone uit de iPhone 12-serie zo snel mogelijk op te laden. Dankzij MagSafe-technologie bevestigt u uw nieuwe iPhone heel eenvoudig maar stevig op de houder voor een veilige verbinding tijdens het opladen. U hoeft uw toestel alleen maar tegen de houder te houden en de magneten doen de rest.

Eenvoudige magnetische uitlijning

De nieuwe MagSafe-technologie maakt naadloze uitlijning van uw iPhone uit de iPhone 12-serie heel eenvoudig zodat u deze direct snel, draadloos kunt opladen. Opladen is hiermee eenvoudiger dan ooit te voren. Ook wanneer uw nieuwe iPhone om de haverklap trilt bij binnenkomende berichten, blijft hij veilig op zijn plaats liggen.

Sneller draadloos opladen met tot 15 W

Laad uw nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 Pro op een veilige manier zo snel mogelijk op. De lader levert tot 15 W wat betekent dat u de batterij van uw toestel ook snel een boost kunt geven wanneer u zich 's ochtends klaar maakt voor vertrek.

Laad al uw Apple-apparaten tegelijk op

Laad uw iPhone 12 of iPhone 12 en Apple Watch en AirPods sneller en allemaal tegelijk op met onze 3-in-1 draadloze lader met MagSafe. De lader is voorzien van een MagSafe 15W-laadstandaard voor het draadloos opladen van uw nieuwe iPhone, een magnetische laadmodule voor een Apple Watch en een laadoppervlak voor het draadloos opladen van uw AirPods.

Opladen in landschap- of portretstand

Lees uw chatberichten in de portretstand en kantel uw toestel om video's in de landschapstand te bekijken. Dankzij de MagSafe-bevestiging kunt u dit heel eenvoudig in één vloeiende beweging doen en lijkt het alsof uw toestel zweeft.

Compatibel met officiële MagSafe-hoesjes

Houd opladen van uw nieuwe iPhone uit de iPhone 12-serie gemakkelijk en veilig. De BOOST↑CHARGE™ PRO 3-in-1 draadloze lader met MagSafe is compatibel met officiële MagSafe-hoesjes. U hoeft alleen maar uw nieuwe iPhone met hoesje en al tegen het magnetische oppervlak van de houder te houden en het opladen kan beginnen.

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode WIZ009VFBK
Merk Belkin
Kleur Zwart
Geschikt voor
  • iPhone 12
  • Apple Watch
  • AirPods met draadloze oplaadcase
  • AirPods Pro
  • Gewicht (kg) 0.3000