Retournez à l'aperçu

Belkin CONNECT™ Meerpoorts 6-in-1 USB-C-adapter

new
Zoom
 • Ondersteunt passthrough opladen met tot 100 W
 • Compact vormgegeven
 • Snelle gegevensoverdracht met tot 5 Gbps
 • HDMI-poort die tot 4K-resoluties ondersteunt
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 10 Winkels
79,95 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

Laad uw USB-C®-laptop op en sluit meerdere apparaten op uw laptop aan via dezelfde USB-C-poort door gebruik te maken van onze slanke, compacte meerpoorts 6-in-1 USB-adapter. Deze alles-in-één adapter voorziet uw laptop van de poorten d... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Belkin CONNECT™ Meerpoorts 6-in-1 USB-C-adapter

Laad uw USB-C®-laptop op en sluit meerdere apparaten op uw laptop aan via dezelfde USB-C-poort door gebruik te maken van onze slanke, compacte meerpoorts 6-in-1 USB-adapter. Deze alles-in-één adapter voorziet uw laptop van de poorten die nieuwere laptops niet meer hebben – thuis, op kantoor en alles daartussenin.

Breid de mogelijkheden van uw laptop uit

Sluit heel gemakkelijk meerdere apparaten aan op uw laptop met onze meerpoorts 6-in-1 USB-C-adapter. Deze alles-in-één oplossing maakt van de USB-C-poort van uw computer een HDMI-poort, twee USB-A-poorten, een Ethernet-poort, SD-kaartlezer en een USB-C PD-poort. Poorten waarmee nieuwere laptops de laatste jaren niet meer worden uitgerust. De adapter ondersteunt passthrough-opladen met tot 100 W zodat u niet hoeft te kiezen tussen poortuitbreiding en stroomvoorziening. Dankzij zijn compacte, reisvriendelijke vormgeving is onze 6-in-1 meerpoorts USB-C-adapter ideaal voor diegenen die meerdere werkplekken hebben of een netter bureau willen hebben. Hij ondersteunt 4K-resoluties en gegevensoverdracht met tot 5 Gbps tussen laptop en randapparatuur.

 • Stroomvoorziening en aansluitmogelijkheid: De adapter ondersteunt passthrough opladen met tot 100 W (minus 12 W voor de werking van de adapter*). Voorzie uw laptop van stroom en van extra poorten via dezelfde aansluiting.
 • Slanke vormgeving: Klein maar krachtig. De adapter heeft een compacte vormgeving waardoor hij gemakkelijk van de ene naar de andere werkplek meegenomen kan worden en hij weinig ruimte op uw bureau inneemt.
 • Gegevensoverdracht met tot 5 Gbps: Met onze meerpoorts 6-in-1 USB-C-adapter profiteert u van gegevensoverdracht met tot 5 Gbps tussen uw computer en randapparaten.
 • 4K-resolutie: Profiteer van high-definition resoluties – tot 4K – via de dedicated HDMI-poort.
 • Informations supplémentaires

  Informations supplémentaires

  Artikelcode AVC008BTSGY
  Gewicht (kg) 0.2500
  Merk Belkin