• Conseil & Gestion
  • Installation & entretien
  • Gestion centralisée
  • 21 Points de service
  • Garantie de sécurité
  • Compétences spécialisées
  • Sur-mesure
Retournez à l'aperçu

Yale Smart keypad

new web_only
Zoom
 • Toegang voor gasten
 • Eenvoudige installatie
 • Slechts één druk op de knop
 • Altijd op de hoogte
En ligne: voorradig
69,95 €

Disponibilité: En stock

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OU

De Yale Smart Keypad is hét perfecte accessoire voor het slimme deurslot Linus® en is gebruiksvriendelijk voor iedereen! Dit accessoires leent zich perfect voor het verlenen van toegang tot je woning voor vrienden, familie of gasten. Ma... en savoir plus

Comparer avec un de nos autres produits
Ajouter à votre commande
Description

Yale Smart keypad

De Yale Smart Keypad is hét perfecte accessoire voor het slimme deurslot Linus® en is gebruiksvriendelijk voor iedereen! Dit accessoires leent zich perfect voor het verlenen van toegang tot je woning voor vrienden, familie of gasten. Maar ook de schoonmaakster of de hondenuitlaatservice laat je eenvoudig binnen. Het enige dat je hoeft te doen is een 4- tot 6-cijferige toegangscode voor ze aanmaken. Ideaal! Met de Smart Keypad van Yale behoren zorgen over (verloren) sleutels tot het verleden!

Toegang voor gasten

Maak op elk moment van de dag een unieke code aan vanaf je smartphone. Je kunt maximaal 256 gebruikers aanmaken, zodat je toegang kunt verlenen aan je familie, vrienden, de hondenuitlaatservice en iedereen die je vertrouwt.

Geen zorgen meer

Je hebt geen omkijken meer naar je sleutels en hoeft niet bang te zijn dat de accu van je telefoon bijna leeg is. Met je Yale Smart Keypad ontgrendel je namelijk eenvoudig je deur! Verwacht je nieuwe gasten voor je vakantiewoning? Met het Yale Linus® slot en de Smart Keypad stuur je ze een eenvoudig een pincode en laat je ze binnen, ook als je nog aan het werk bent!

Eenvoudige installatie

De Yale Smart Keypad kan eenvoudig aan de buitenkant van je huis gemonteerd worden op een houten, gestuukte of bakstenen wand. Omdat dit accessoire gevoed wordt door twee AAA-batterijen, is er geen bekabeling nodig en is de installatie een fluitje van een cent.

Altijd op de hoogte

Via de Activiteiten-feed in de Yale Access App zie je hoe en wanneer je deur vergrendeld en ontgrendeld is.* *Voor live updates vanop afstand in de Activiteiten-feed is de Yale Connect WiFi Bridge nodig.

Slechts één druk op de knop

Met één druk op de knop vergrendel je eenvoudig je deur. Bespaar tijd wanneer je weggaat en sluit je deur met slechts een aanraking. Makkelijker kan niet!

Het ultieme gevoel van gastvrijheid

Met een Yale Linus® slot en een Smart Keypad kun je jouw gasten overal ter wereld* in laten checken. Je kunt jouw gasten een vlotte, slimme check-in garanderen zonder dat je de sleutels onder een bloempot hoeft te verstoppen. *Voor functies vanop afstand is een Yale Connect WiFi Bridge vereist.

Yale Access App

Download onze gratis Yale Acces App voor iOS en Android. Ons slimme deurslot Linus® werkt samen met ons Yale Access assortiment.

Informations supplémentaires

Informations supplémentaires

Artikelcode A000401594
Merk Yale
Gewicht (kg) 0.2500