Terug naar overzicht

Op 24 maart kan je dag helemaal niet meer stuk.

10 Switch winkels maken jou de hele dag ‘happy’. Kom langs en geniet van mooie kortingen op je aankoop of bestelling en zoveel meer in onze Switch winkel in Leuven Engels Plein, Leuven Bond, Hasselt, Wijnegem, Antwerpen Theater, Louvain-La-Neuve, Nivelles, Charleroi, Gent en Tournai.

Deze mooie kortingen wachten de 24ste op jou: 5% korting op iPad. 10% korting op Mac. 20% korting op Beats.

Gratis digitaal portret

Je kan ook gratis jouw digitale portret laten tekenen tussen 11u en 17u om meteen mee naar huis te nemen!

Switch gelukskoekjes

Oh, en er worden die dag ook gelukskoekjes uitgedeeld waaronder enkele gouden koekjes. Wie weet, ga jij naar huis met urBeats oortjes!

Algemene voorwaarden: Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen, zoals EDU korting en de reeds lopende korting op MacBook en MacBook Air. De korting is enkel geldig op standaardmodellen Mac, iPad & Beats voorradig in de winkel of op bestelling met volledige voorafbetaling in de deelnemende winkel. Deze kortingen zijn enkel geldig op zaterdag 24 maart 2018 en in de deelnemende Switch-winkels: Leuven - Engels PleinLeuven - Bondgenotenlaan, Gent, Hasselt, Wijnegem, Antwerpen Oudevaart, Louvain-la-Neuve, Nijvel, Charleroi en Doornik. Kortingen enkel geldig in de deelnemende winkels, niet in de webshop. Enkel het originele tekststrookje uit het gelukskoekje geeft recht op de urBeats oortjes.