Terug naar overzicht

HomePod

Apple HomePod

Apple HomePod

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je op de hoogte zodra er informatie beschikbaar is over de HomePod in België.

* Verplichte velden

Kan ik de HomePod al bestellen?

Wanneer zal de HomePod beschikbaar zijn in België?

Momenteel is het nog niet geweten wanneer de HomePod beschikbaar zal zijn in België.

Wat is de levertijd van de HomePod?

Wat is de prijs van de HomePod?

HomePod kopen

De Apple HomePod is een baanbrekende, slimme speaker. Dankzij de connectie met Apple Music heb je alle muziek ter wereld makkelijk binnen handbereik.

De Slimste speaker ter wereld

Apple heeft erg hard gewerkt om een hoogtechnologische speaker te maken. De HomePod is zo slim, dat hij je ruimte volledig scant om zo het geluid volledig te optimaliseren.

Hierdoor krijgt je een ongelooflijk geluid én een stereobeeld uit slecht één enkele speaker! Of je hem nu op een schap of het het midden van je kamer plaatst, hij is steeds perfect afgestemd.

Door zes ingebouwde microfoons kan hij je makkelijk verstaan doorheen de hele ruimte, zelfs als je de muziek hard hebt staan. Hoor je je favoriete liedje, dan zeg je simpel “Hé Siri, ik vind dit een goed nummer” waardoor HomePod je voorkeuren leert kennen en je aanbevelingen geeft.

HomePod loves Siri

HomePod is volledig gemaakt om met je stem te bedienen. Hij is ideaal om berichten te versturen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, sportuitslagen en de weersverwachtingen en zelfs om al je slimme HomeKit apparaten mee aan te sturen.

Doe het licht aan, sluit je jaloezieën of activeer een lichtscene allemaal met je stem!

Ongeëvenaarde audiotechnologie

HomePod is nog geen 18 centimeter hoog maar zit boordevol innovatie

  • De door Apple ontworpen, naar boven gerichte subwoofer die is gekoppeld aan een speciale A8-chip, maakt regeling van lage tonen mogelijk op basis van real-time softwaremodellering. Zo wordt ervoor gezorgd dat de lage tonen van de luidspreker zo diep en zuiver mogelijk zijn met een minimum aan vervorming.
  • De zeven tweeters met beamvorming, elk voorzien van een eigen versterker, bieden een uitgebalanceerde klankkleur en een nauwkeurige, directionele regeling van een groot aantal beamvormen en –afmetingen.
  • De door Apple ontworpen A8-chip is de motor achter de geavanceerde audio-innovaties. Met de technologie voor automatische kamerdetectie kan de HomePod snel bepalen of hij in een hoek, op een tafel of op een boekenplank staat en de geluidsuitvoer in enkele seconden optimaliseren voor een kamervullende luisterervaring.
  • Dankzij de zes microfoons met geavanceerde echo-onderdrukking kan Siri je ook goed verstaan als je aan de andere kant van de kamer staat, zelfs als er harde muziek wordt afgespeeld.
  • De Siri-golfvorm wordt boven op HomePod weergegeven als Siri actief is en met de geïntegreerde regelaars kun je gemakkelijk navigeren.
  • Automatische detectie en afstemming van twee luidsprekers door het gebruik van zowel directe als weerkaatste audio zorgen voor een ongelooflijke, draadloze audio-ervaring.
  • De configuratie is eenvoudig en net zo intuïtief als de configuratie van AirPods. Je houdt je iPhone gewoon naast HomePod en na enkele seconden kun je muziek afspelen.

HomePod zal beschikbaar zijn in 2 kleuren namelijk: wit en spacegrijs.