Terug naar overzicht

iPad mini 4

iPad Mini 4 kopen

Klein maar heel fijn, zo zouden wij de iPad Mini 4 omschrijven. Heb je graag een iPad bij die perfect in je handtas of rugzak past en handig is om mee te nemen? Dan is dit de iPad voor jou! Op de iPad mini 4 kan je heel makkelijk al je dagelijkse taken uitvoeren zoals de krant lezen, foto’s beheren en bewerken, video’s bekijken of simpelweg surfen op het internet. Het is voor de iPad mini 4 allemaal geen enkel probleem.

Waarom iPad mini 4?

De iPad mini 4 moet zeker niet onderdoen voor zijn grotere broers, het toestel is heel licht en dun maar is toch krachtig genoeg om al jouw taken snel en efficiënt te verwerken. De iPad mini 4 heeft een helder 7,9-inch Retina-display dat volledig gelamineerd is en bovendien heeft de iPad mini 4 een antireflectiecoating, zodat je ook zonder problemen buiten in het zonnetje kan werken.

Dankzij de 8MP iSight camera maak je zonder problemen de mooiste foto’s, hierdoor zien al jouw foto’s, video’s en selfies er piekfijn uit. Dankzij de Touch ID sensor kan je al je gegevens goed beveiligen met het beste wachtwoord dat er is: jouw vingerafdruk!

De iPad mini 4 is verkrijgbaar in 128GB in het Spacegrijs, Zilver en Goud. Voor wie nog meer uit zijn iPad Mini 4 wil halen zijn er een heleboel handige iPad accessoires!

Ben je al overtuigd? Bestel dan nu je iPad Mini 4 en krijg hem gratis aan huis geleverd! Toch graag nog wat extra uitleg? Spring dan eens binnen in één van onze 29 winkels!