Terug naar overzicht

iPad Pro

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

iPad Pro Kopen

Een iPad Pro kopen? Dan ben je bij Switch aan het juiste adres! De flinterdunne iPad Pro met het vernieuwde Retina-display is verkrijgbaar in 10,5 inch of 12,9 inch, kies dus zelf hoe groot je jouw ontwerpen wil bekijken.

De iPad pro is het ideale toestel voor tekenaars, ontwerpers en studenten in een creatieve richting. Dankzij de krachtige A10X fusion chip gecombineerd met het True-tone display met ProMotion technologie is dit de meest geavanceerde en krachtige iPad ooit.

iPad Pro 10,5 inch of 12,9 inch?

Welk formaat past nu het best bij jou?

Op vlak van functionaliteit scoren beide iPads even hoog, de keuze zal dus vooral van de grootte en omvang afhangen. Het 10,5 inch model is ietsje compacter en is verkrijgbaar in het spacegrijs, roségoud, goud of zilver en heeft een maximum gewicht van 477gram. Het 12,9 inch model is er voor de liefhebbers van een groot scherm en mensen die graag willen multitasken in verschillende apps tegelijkertijd. Dit model is verkrijgbaar in het spacegrijs, goud en zilver. Bij beide modellen heb je keuze uit 5 capaciteiten: 32GB, 64GB, 128GB, 256GB of 512GB.

ProMotion technologie

De iPad Pro is voorzien van een Retina Display met ProMotion technologie. Maar wat wil dat nu precies zeggen? Het beeldscherm van de iPad Pro heeft een ververssnelheid van 120Hz, in de praktijk zorgt dit ervoor dat het beeldscherm een supersnelle reactiesnelheid heeft, het draagt bij aan een betere beeldkwaliteit en zorg tegelijkertijd voor minder stroomverbruik.

Dankzij ProMotion reageert ook de Apple Pencil met een latentie van maar 20ms: de laagste tot nu toe op de markt! Hierdoor wordt tekenen nog vloeiender en voelt dit zeer natuurlijk aan.

True Tone Display

Het fantastische Retina-display met True Tone weergave zal ervoor zorgen dat al je ontwerpen prachtig tot zijn recht komen. Dankzij de True Tone weergave worden alle kleuren waarheidsgetrouw weergegeven. True Tone zal de witbalans van het display telkens afstemmen op het omgevingslicht, zodat kleuren er altijd prachtig uitzien, waar je ook bent.w

iPad Pro en al zijn voordelen

iPad Pro is super snel, licht, dun en bovendien mooi! Ondanks zijn lichte gewicht is hij toch krachtig genoeg voor de zwaarste grafische taken, 4K-video bewerken, 3D-beelden renderen, gamen, het is allemaal geen probleem voor de iPad Pro. Gecombineerd met accessoires zoals het Smart Keyboard of de Apple Pencil heb je niets ander meer nodig!

Weet je niet zo goed welk model te kiezen? Hieronder geven we alvast wat extra informatie. Ben je al overtuigd? Bestel dan nu je iMac en krijg hem gratis aan huis geleverd! Toch graag nog wat extra uitleg? Spring dan eens binnen in één van onze 29 winkels!