Terug naar overzicht

iPad

Er komen geen producten overeen met de selectie.

iPad kopen

De iPad is het ideale toestel voor iedereen die graag een dun en licht toestel heeft waar toch veel kracht in schuilgaat. De iPad beschikt over een 9,7-inch Retina-Display en heeft een resolutie van 2048 x 1526 pixels. Foto’s maken en bewerken, op het internet surfen, de krant lezen, alles ziet er haarfijn en kleurrijk uit.

Met de krachtige A9-chip zorgt ervoor dat je al je taken zonder problemen super snel kan verwerken, de chip is bovendien ook energiezuinig wat een batterij autonomie tot wel 10 uur oplevert. De iPad is dus je ideale metgezel om een hele dag mobiel te kunnen werken.

De iPad heeft een iSight camera van wel 8-megapixels waarmee je probleemloos schitterende foto’s en video’s in 1080p HD kan maken. Dankzij de FaceTime HD camera is de iPad ook perfect geschikt voor FaceTime-gesprekken of het maken van de beste selfies die je altijd en overal op zak kan hebben. Met de Touch-ID technologie op iPad is al je data goed beschermd dankzij het beste wachtwoord ooit: jouw vingerafdruk!

Jouw metgezel voor onderweg

Wil je mobiel zijn maar toch makkelijk aan al je data kunnen om te surfen, foto’s te bewerken, onderweg de krant te lezen? Dan is de iPad het ideale toestel voor jou! Dankzij het lichte en dunne aluminium design weegt de iPad maar 478 gram en neem je hem heel makkelijk mee. Bovendien kan je hem in 3 prachtige kleuren kopen: Spacegrijs, zilver of goud. De iPad is verkrijgbaar in 2 capaciteiten, 32GB en 128GB.

Ben je al overtuigd? Bestel dan nu je iPad en krijg hem gratis aan huis geleverd! Toch graag nog wat extra uitleg? Spring dan eens binnen in één van onze 29 winkels!