Terug naar overzicht

iPhone

iPhone

iPhone

De iPhone is één van de populairste smartphones ter wereld dankzij zijn gestroomlijnd ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. De iPhone is licht maar toch razendsnel en heeft een haarscherp display waar je onder andere op kunt internetten, bellen en sturen. Face ID zorgt ervoor dat je smartphone enkel kan ontgrendelen op vertoon van jouw aangezicht en Siri geeft een antwoord op al je vragen, zelfs de existentiële vragen. Bekijk het volledige iPhone aanbod van Switch.

iPhone 11 Pro

Pro‑camera’s. Pro‑display. Pro‑prestaties.
Vanaf € 1.159,00
Koop nu

iPhone 11

Kleurrijk. Krachtig. Exact wat je nodig hebt.
Vanaf € 809,00
Koop nu

Draadloos, Moeiteloos, Weergaloos

Airpods zijn de perfecte compagnon voor je iPhone.
€ 179,00
Airpods

Belkin beschermt, Switch brengt aan

Zelf een screen protector plakken? De kans bestaat dat er luchtbelletjes onder de folie blijven zitten of dat de screen protector niet helemaal recht geplakt is. Dan zit je daar met een scheve, hobbelige screen protector. Kom naar een Switch winkel en wij brengen de uiterst sterke Invisiglass screen protector aan zoals het hoort.

Belkin Boost Up - Draadloze Oplader

Deze lader is geoptimaliseerd voor het veilig en snel draadloos opladen van apparaten met tot 10 watt.
€ 44,95
Bekijk product

Powerbeats Pro

Powerbeats Pro geven een boost aan je work-out. Met deze geheel draadloze oortjes, ontworpen voor topsporters, heb je nooit meer last van lastige kabels.
€ 249,00
Bekijk product

Decoded Leather Back Cover

De Decoded Leather Back Cover voor je Apple iPhone 11 zorgt voor een ideale bescherming zonder dat hij je iPhone veel dikker of zwaarder maakt.
€ 39,95
Bekijk product
 

iPhone kopen

De iPhone is de beste smartphone ter wereld. Het razend populaire toestel heeft een sexy design en is ongelooflijk gebruiksvriendelijk.

Hierdoor is de iPhone uitgegroeid tot een van de meest geliefde toestellen ter wereld. Hij is jouw ideale gezel om al je taken te realiseren. Van surfen tot portretfotografie, alle is mogelijk met de iPhone.

Dankzij zijn haarscherpe en energiezuinige display gaat hij een hele dag mee, zo blijf je steeds op de hoogte van al het nieuws om je heen. Bekijk het volledige iPhone aanbod hier, er is voor iedereen wel een iPhone te vinden.