iPhone 11 Pro - Pro-camera's. Pro-display. Pro-prestaties.

Koop nu

Upgrade naar iPhone 11 Pro vanaf € 719 via SwitchUp.
Upgrade naar iPhone 11 Pro Max vanaf € 819 via SwitchUp.

iPhone 11 Pro
Design - Details, details, details.


Vier nieuwe uitvoeringen in getextureerd matglas. Een 5,8‑inch of 6,5‑inch Super Retina XDR-display.1 En het sterkste glas in een smartphone.

iPhone 11 Pro
4K-video - De hoogste videokwaliteit van alle smartphones.

Maak video’s in 4K met uitgebreid dynamisch bereik met 60 bps. Krijg vier keer meer in beeld. En nu kun je je video’s ook roteren, bijsnijden en er filters op toepassen.

preview video-editing
preview video-editing
4K-video - De hoogste videokwaliteit van alle smartphones.

Of het nu gaat om een diner bij kaarslicht of een zonsondergang op het strand, met de nieuwe Nachtmodus zien je foto’s er ook bij weinig licht natuurlijk uit. En dat gaat helemaal automatisch.

Batterij + chip - Veel meer power, veel meer batterij.

De batterij van iPhone 11 Pro Max gaat tot vijf uur langer mee, en die van iPhone 11 Pro tot vier uur langer.3 Bovendien laad je ze snel op met de meegeleverde adapter van 18 W. En je geniet van de A13 Bionic met Neural Engine, de snelste chip in een smartphone.

A13
preview video-editing
Privacy is standaard.

Face ID is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone. En er wordt geen foto van je bewaard of gedeeld. Bij iPhone staat je privacy namelijk voorop.


 

Koop nu1. Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek.
Als rechthoek meet het scherm 15,40 cm (iPhone 11), 14,86 cm (iPhone 11 Pro) of 16,40 cm (iPhone 11 Pro Max) diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
2. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/benl/batteries voor meer informatie.
3. Vergeleken met de vorige generatie.

Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s verkrijgbaar.
Een deel van de opbrengst van elke verkochte (PRODUCT)RED gaat naar het Wereldfonds voor de bestrijding van aids in Afrika.