Terug naar overzicht

iPhone scherm herstellen

Oh nee! Je iPhone is zojuist tegen de grond gegaan en je scherm is gebarsten. Wat nu? Waar kan ik mijn scherm laten herstellen?

No worries, je iPhone is in goede handen bij Switch want wij werken Apple style! We gebruiken enkel officiële onderdelen, herstellen en testen volgens de kwaliteitsnormen van Apple. Wij zijn niet voor niets door hen gecertificeerd om Apple herstellingen uit te voeren.

Voordelen van een herstelling bij Switch

  • Met officiële Apple schermen en -onderdelen
  • 110% volgens de kwaliteitsnormen van Apple
  • Fabrieksgarantie blijft behouden
  • Touch en Face ID blijft intact, ook na software-updates
  • Switch is Apple Premium Service Provider

Switch beschermt jouw iPhone

De iPhone geeft een waarschuwing als jouw toestel na herstelling geen officieel Apple scherm heeft.

Waarom? Met niet officiële Apple schermen loop je heel wat risico’s zoals verstoring van de multitouch, verminderde helderheid, functieverlies van de ambient light sensor, maar ook bij nieuwe iOS-versies waarin aanpassingen voor het scherm zijn opgenomen ...

Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen een perfecte herstelling, zowel binnen als buiten de garantieperiode.

Lees het op onze blog

Waar kan ik terecht?

Voor alle herstellingen kan je terecht in één van onze service hubs in Antwerpen (Noorderlaan), Gent (Sint-Martens-Latem), Hasselt of Erpent.

Specifiek voor het vervangen van je scherm (of batterij) kan je ook voor on site herstellingen terecht in onze Switch Centers in Leuven (Engels Plein) en Louvain-La-Neuve.

Liever in de buurt? Je kan in al onze Switch Centers je iPhone binnen brengen, en wij zorgen ervoor dat je je toestel volledig hersteld terug krijgt.

Switch Center in je buurt

Maak een online afspraak via Apple

Apple Premium Service Provider