Terug naar overzicht

iPhone 11

iPhone 11 kopen

Exact wat je nodig hebt, precies wat je wil

Een nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kunt doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien. Met een superkleurrijk 6,1‑inch all‑screen Liquid Retina-display en een supersterk hoogwaardig aluminium.

Foto's maken met iPhone 11 wordt nog leuker

Compleet nieuw dual camera-systeem maakt je foto’s ultragroot. De nieuwe ultragroothoek­camera en de vernieuwde interface laten je zien wat er buiten beeld gebeurt, zodat jij dat kunt vastleggen. Video’s kun je nu net zo makkelijk maken en bewerken als foto’s. Dit werpt een heel nieuw licht op de populairste camera ter wereld.
De nieuwe groothoeksensor bestaat voor 100% uit Focus Pixels, waardoor automatisch scherpstellen bij weinig licht tot drie keer zo snel gaat. Met de 12‑MP ultragroothoek leg je vier keer meer van de omgeving vast, wat ideaal is voor het fotograferen van weidse landschappen en actiemomenten.

Maak geweldige video’s en maak ze dan briljant.

Met de iPhone 11 kan je video’s maken en bewerken van de hoogste kwaliteit in een smartphone. Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K‑video’s met 60 bps. De ultragroothoek­­camera legt vier keer meer van de omgeving vast, en is dus ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond die een frisbee vangt. Wanneer je inzoomt op een optreden, zoomt de audio mee. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij de piano-opvoering van je kind. En nu kun je video’s net zo makkelijk bewerken als foto’s.

Nieuwe features van de iPhone 11

Nachtmodus, voortaan hoef je niet meer in het duister te tasten. Nachtmodus is een nieuwe feature die automatisch aan gaat, zodat je ook bij weinig licht de mooiste foto’s maakt. Je hoeft niet te flitsen, kleuren ogen natuurlijker en foto’s zijn helderder.
Portretten krijgen een nieuw gezicht dankzij de twee camera’s van iPhone 11. Ook omdat je de keuze hebt uit nieuwe soorten portretten en meer belichtings­opties. En in de Portretmodus staat iedereen er perfect op, van je vriendengroep tot je favoriete huisdier. Met het high‑key mono-effect in iOS 13 verander je portretten in mooie zwart-witfoto’s van studiokwaliteit. En met Portret­belichting creëer je elke gewenste look door de intensiteit van het licht op je onderwerp te wijzigen. Iedereen fotogeniek.
Ook nieuw is de slofie of selfie in slow motion.

De iPhone 11 met verbazingwekkende technologie

Zowel het displayglas als het glas aan de achterkant is gehard door middel van tweevoudige ionen­uitwisseling.
iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is twee keer zo diep als iPhone XR.


Liquid Retina LCD, het all‑screen­­­design laat alles er even geweldig en natuurgetrouw uitzien. True Tone. Stemt de witbalans af op de kleur­temperatuur van het omgevings­licht. Tik of pak ’m op. Je iPhone is direct klaar voor gebruik.

Veiligheid, privacy en batterij

De veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone. Elke feature in iPhone is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Face ID werkt zonder je foto te bewaren of te delen. Wanneer je een iMessage verstuurt of een FaceTime-gesprek voert, zijn je gegevens versleuteld.
De hardware en software zorgen er samen voor dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. En dankzij de snelle en draadloze laadfunctie kun je in geen tijd weer met volle kracht vooruit.

Nog niet overtuigd waarom je iPhone 11 moet kopen?

Naast alle bovenvermelde features biedt de iPhone 11 ook:

  • Ruimtelijke audio. Simuleert surround-sound, zodat je er nog meer in opgaat.
  • Dolby Atmos. Het geluid beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.
  • Snellere wifi. Met wifi 6 (802.11ax) kun je tot 38% sneller downloaden.
  • LTE van Gigabitklasse. Tot 30 LTE-banden voor wereldwijd de beste roaming.
  • Audio delen. Koppel twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons aan dezelfde iPhone.
  • Dual-sim met eSIM. Gebruik één nummer zakelijk en een ander nummer privé.