Terug naar overzicht

iPhone 11 Pro en Pro Max

iPhone 11 Pro kopen

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijk­heden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.
Twee formaten. Vier uitvoeringen. Design van glas en roestvrij staal.

iPhone 11 Pro camera specs

Nieuw: Het eerste tripple camera-systeem dat geavanceerde technlologie combineert met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld. Maak prachtige foto's bij weining licht.
Uitgebreid gezichtsveld. Op iPhone 11 Pro kun je vanuit de telelens­camera helemaal uitzoomen tot de ultragroothoek­camera. Dat is in totaal maar liefst 4x optische zoom.
Op iPhone 11 Pro maak je levensechte en supervloeiende video’s met meer detail. Dankzij de enorme rekenkracht kun je 4K‑video opnemen met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal met 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want je krijgt vier keer meer in beeld en je kunt gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools.

Ultragroothoek. Als je niet alles in beeld krijgt, zoom je gewoon uit. Met de nieuwe ultragroothoek­­camera kun je namelijk vier keer meer van de omgeving vastleggen. Alsof je naar achteren stapt – héél ver naar achteren – zonder te bewegen. Laat die grandioze gebergten, torenhoge kathedralen en iconische skylines dus maar komen.

Nachtmodus. Of het nu gaat om een diner bij kaarslicht of een maan­­overgoten strand, dankzij de nieuwe automatische Nachtmodus en de A13 Bionic-chip maak je nu bij weinig licht foto’s die op iPhone nooit eerder mogelijk waren. En dat gaat helemaal automatisch. Je kunt ook zelf met de regelaars experimenteren, voor nog meer detail en minder ruis.

Portretmodus. Omdat de drie camera’s samen­werken, kun je nóg meer aan je portretten toevoegen. Met het high‑key mono-effect in iOS 13 maak je zwart-witfoto’s van studiokwaliteit. En met Portret­belichting bepaal je zelf welke licht­intensiteit het beste bij je onderwerp past, net zoals je in een studio zou doen. Hoe mooi is dat?

Slimme HDR. Slimme HDR van de volgende generatie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de details in licht en schaduw te verfijnen. En aan de hand van machine learning worden de gezichten op de foto nu herkend en opnieuw belicht als dat nodig is. Kortom, iPhone 11 Pro kan details in zowel het onderwerp als de achter­grond automatisch aanpassen. Er zijn zelfs spiegelreflex­camera’s die dat niet kunnen.

En niet te vergeten: de slofie!

iPhone 11 Pro scherm

De iPhone 11 Pro geniet van een Super Retina XDR-display, een scherp contrast met de rest. Het Super Retina XDR-display heeft niet één, maar twee nieuwe helderheids­pieken, en weet ook wanneer die moeten worden gebruikt. Het levert maximaal 800 nits als je in de zon staat - wat handig is als je onderweg foto’s maakt en je favorieten uitkiest - en tot 1200 nits voor content met extreem dynamisch bereik. Alsof je een Pro Display XDR op je iPhone hebt.

Privacy en batterijduur iPhone 11 Pro

Privacy is standaard. Alles aan iPhone is ontworpen om je privacy te beschermen. Face ID-gegevens staan altijd alleen op je iPhone en worden niet bewaard als back‑up in iCloud of ergens anders. Kaarten laat zien waar je naartoe gaat, zonder anderen te laten weten waar je bent.

Apple's grootste sprong in batterijduur ooit. Tot 4 uur extra batterijduur met iPhone 11 Pro. Wat is het verschil met iPhone 11 Pro Max? iPhone 11 Pro Max gaat tot 5 uur extra mee!

Nog niet overtuigd waarom je iPhone 11 Pro moet kopen?

Naast alle bovenvermelde features biedt de iPhone 11 ook:

  • Snelste CPU en GPU in een smart­phone.
  • Machine learning-versnellers.
  • Audio delen. Nu kun je twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons tegelijk verbinden.
  • IP68 waterbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep
  • Dolby Atmos. Het geluid beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.
  • Hogere wifisnelheden. Met wifi 6 (802.11ax) kun je content tot 38% sneller downloaden.
  • LTE van Gigabitklasse. Tot 30 LTE-banden voor wereldwijd de beste roaming.
  • Audio delen. Koppel twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons aan dezelfde iPhone.
  • Dual-sim met eSIM. Gebruik één nummer zakelijk en een ander nummer privé.